Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátommal valami isteni volt a szex, viszont az újjal nagyon nem az igazi. Ilyenkor néha visszasírom az előző barátomat. Szerintetek?
Akkoriban ezt nem értékeltem, azt hittem lehet ez még jobb is, de rájöttem most hogy az akkor nagyon nagyon jó volt és néha visszasírom, hogy szakítottunk. A mostanival fele olyan jó sincs, nem tudja hogy érjen hozzám, olyan kis esetlen, pedig állitólag sok nővel volt.
Lesz még olyan a szex, mint a volt barátommal? Ott egy alkalommal 3-4-5 alkalommal is elélveztem, itt jó ha egyszer, de az sem mindig...
Senki se születik x mennek!Az,hogy elsőre minden csúcsszuper ,az egy mese.Nem mondom,hogy nem létezik,hogy pont olyanok kerülnek össze,akik azonnal ráéreznek szó nélkül a másikra,de ez a való életben nagyon lottó 5ös izű!
Az előttem lévőnek max igazat adok.
Sokan vagyunk különféle elvárásokkal,különféle vágyakkal.És ami egyiket elrepíti,az a másikat nem igazán hozza izgalomba.És itt most nem az alapról beszélek.Mert az erogén zónák nyilván mindenkinek hasonlóan izgatható területek.Hanem maga az összhang.
Ezért a futó,egyéjszakás dolgok ,bármilyen jól is hangozzanak az elbeszélésekben ,azok általában egy középszerű,vagy alacsonyabb szintű dugásra futnak ki.
Össze kell csiszolódni,érezni a másikat,ami idő múlásával egyre jobb lesz.Sokat segít a kommunikáció ebben.
50F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!