Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A volt barátommal valami...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátommal valami isteni volt a szex, viszont az újjal nagyon nem az igazi. Ilyenkor néha visszasírom az előző barátomat. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Akkoriban ezt nem értékeltem, azt hittem lehet ez még jobb is, de rájöttem most hogy az akkor nagyon nagyon jó volt és néha visszasírom, hogy szakítottunk. A mostanival fele olyan jó sincs, nem tudja hogy érjen hozzám, olyan kis esetlen, pedig állitólag sok nővel volt.

Lesz még olyan a szex, mint a volt barátommal? Ott egy alkalommal 3-4-5 alkalommal is elélveztem, itt jó ha egyszer, de az sem mindig...

2020. júl. 11. 11:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez rajtad is múlik,tanitsd meg szeretkezni.Gyakorlás a lényege a jó szexnek is.
2020. júl. 11. 11:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Így van kommunikálj vele, ez csapatjáték. Persze hogy előjön a régebbi kapcsolat emléke, most van mihez viszonyítani. Viszont nekem nem kellene ilyen barátnő aki az exét visszasírja, mert nincs(még)összhang az ágyban. Meg sem kérdezem, szereted-e, mert valahogy levágn hogy nem az érzések dominálnak ebben a kapcsolatban.
2020. júl. 11. 11:44
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
Figyelj, nálunk a férjemnek én voltam az első. Nekem volt már hosszabb kapcsolatom előtte, nyilván ott már össze voltunk csiszolódva. Mégis, amikor arra került a sor, nem az lebegett a szemem előtt, hogy "jajj de béna", hanem segítettem neki, amíg bele nem jött. Azóta nagyon jól működünk együtt, sőt, sokkal jobb, mint az exemmel volt. Mondd el neki, mi esik jól neked, és te is épp úgy fedezd fel őt, korantsem biztos, hogy ugyanaz esik jól neki, mint az exednek. Nem várhatod el tőle, hogy gondolatolvasó legyen. De szerintem ezt nem is kellene magyarázni, ha igazán szeretnéd a barátodat.
2020. júl. 11. 12:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Senki se születik x mennek!Az,hogy elsőre minden csúcsszuper ,az egy mese.Nem mondom,hogy nem létezik,hogy pont olyanok kerülnek össze,akik azonnal ráéreznek szó nélkül a másikra,de ez a való életben nagyon lottó 5ös izű!

Az előttem lévőnek max igazat adok.

Sokan vagyunk különféle elvárásokkal,különféle vágyakkal.És ami egyiket elrepíti,az a másikat nem igazán hozza izgalomba.És itt most nem az alapról beszélek.Mert az erogén zónák nyilván mindenkinek hasonlóan izgatható területek.Hanem maga az összhang.

Ezért a futó,egyéjszakás dolgok ,bármilyen jól is hangozzanak az elbeszélésekben ,azok általában egy középszerű,vagy alacsonyabb szintű dugásra futnak ki.

Össze kell csiszolódni,érezni a másikat,ami idő múlásával egyre jobb lesz.Sokat segít a kommunikáció ebben.

50F

2020. júl. 11. 12:23
 5/9 anonim ***** válasza:
14%
Ez a te hibád, mert nem kommunikálod felé, hogy milyen érintés, hogyan esik jól. A nők zöme ilyen balfhasz. Semmit nem jelez vissza, nem kommunikál, nem irányít, csak fekszik, mint egy köteg rőzse és csodálkozik, hogy nem élvezi a szexet.
2020. júl. 11. 12:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, szerintem nem kellene általánosítani azért. Persze, van ilyen, de arra nem gondoltál, hogy te is valamiért mindig ilyet fogsz ki? Mindig kettőn áll a vásár, rajtad is múlik.
2020. júl. 11. 12:34
 7/9 anonim ***** válasza:
12%
Én nem fogtam ki sosem béna nőt. Hogy szülted meg ezt a gondolatot?
2020. júl. 11. 12:46
 8/9 anonim ***** válasza:
13%
Akivel most kavarok, ő is egy alkalommal 3-4-5-ször élvez el. Velem kellene szexelned;)
2020. júl. 11. 14:11
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem téged dobott a régi barátod egy másik lány miatt és te sem akartál egyedül maradni,ezért te is továbbléptél.De te még mindig az exedet szereted.Sajnálom szegény mostani barátodat!
2020. júl. 13. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!