Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A partneremmel megtörtént az első intim időtöltés, de nem volt közösülés. Viszont jelenleg 7 napot késik a menzeszem, mi lehet ennek az oka?
Szerintetek mennyi eséllyel lehetek várandós, ha csak petting volt? (orális szex és minimális ujjazás)
A vérzésemről általánosan el lehet mondani, hogy pár napos csúszás mindig megfigyelhető volt, nagyon ritkán egy hetes csúszás is, de alapvetően mindig rendszeres és időben megjön. (ez a pár nap általában 1-2 nap)
Figyeltünk arra, hogy ne érintkezzenek a nemiszervek.
Az előváladékot is próbáltuk minél többször törölni.
Miután "elment", mindketten kezet mostunk, de ő nem mosdózott, így félő, hogy maradhatott még a húgycsövében spermium.
Az egyetlen aggasztó gond itt a (jelenleg) késő menzesz, valamint az, hogy nagyon sok előváladéka keletkezett, így félő, hogy esetleg az a kézen maradva tartalmazhatott spermiumokat ujjazás előtt (rövid ideig tartott, 1 perc max)
Vajon lehetséges, hogy ekkora stressz van rajtam (főképp a kapcsolat és a fenálló terhesség az ok), ami miatt a hormonháztartásom ennyire megborult, így eredményezve a menzesz késésért, vagy mindezt olvasva, úgy vélitek, hogy inkább esélyes a várandósság lehetősége?
Erre utaló jelek, hogy néha görcsölt a hasam és 1-2 napja kicsiny hányingerérzésem van, ha esetleg valamiből sokat eszem (eddig erre sem volt példa)
(a legelső alkalom a várt vérzés előtt olyan 2 héttel történt)
Érdemes még azt is megemlíteni, hogy sosem végeztem önkielégítést, ezért teljesen ismeretlenek voltak azok a érzések számomra, amiket a partnerem adott nekem. Ez vajon mennyiben befolyásolja a helyzetet?
Meglehet mivel még sosem nyúltam azokhoz a részekhez, így a testem szokatlanul reagált rájuk? Nektek volt ehhez hasonló esetetek?
Privátban is várok választ, írjatok nyugodtan, előre is köszönök minden választ.
Nem vagy terhes, csak szorongsz.
De vegyél egy tesztet biztos ami biztos.
És hogyhogy nem végzel önkielégítést?
A leírtak alapjan szerintem nem vagy terhes. Viszont.. nekem, amikor elkezdtem a szexuális életemet, volt, hogy késett a menstruációm nem is egyszer, szóval ez is állhat a háttérben. :)
Figyelj, szerintem nem ciki venni egy terhességi tesztet (én is nagyon paranoiás voltam mindig, szóval bem egyet vettem már), legalább megnyugszól tőle. :)
1. Nem mindig késik pár napot neked,hanem eleve annyi nappal hosszabb a ciklusod. Figyeld ki legközelebb és úgy számold innentől.
2. A ciklus első napja és az ovuláció napjáig ha ér stressz, akkor késhet. Utána való aggódás miatt nem. Mert a menstruáció és a pete kilökődése között eltelt idő duplázódik. Így lejárt idő adja meg,hogy mikor jön meg. (Nekem 28 napos tényleg a ciklusom. De most nem a 14. napra jött az a nyálkás folyás, hanem a 16.ra. Így természetes,hogy késett 2 napot.)
3. Előváladékban csak akkor van sperma,ha már egyszer elment az Uriember. Semmi köze a két folyadék termelődésének egymáshoz. Max ha egyszer már elment, akkor menjen el pisilni. A savas húgy kimossa a lugos spermát.
4. Nekem is volt változás eleinte az első ilyen alkalmak után. Ez úgymond tényleg stresszelheti a szervezetet. Talan mentálisan is,hiába nem érzed.
Nyugodj meg, 100% hogy nem vagy terhes. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!