Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak ez bejön?
Én nem tartom magamat egy szende szűznek, de láttam ma egy csajszit, akin ilyen tanga-szerű short volt, és a pasik nyálcsorgatva néztek utána. Ilyen: [link]
Most nem arról van szó, szívesen felhúznék egy ilyet ebben a melegben, de nem gáz, tényleg tetszik ez a pasiknak?
Ha szexuális felhívás akkor igen bejöhet
Amúgy meg eléggé ribis ruhadarab.
#15 Valamennyire meg fognak bélyegezni. Ha olyan célból mész bárhova, hogy tétje van mások véleményének, akkor ne vedd fel. De elég sok hétköznapi helyzetben majdnem mindegy, ki mit gondol (pl. így is ki fognak szolgálni a boltban, stb.)
Amúgy nem mindegyik férfi nézi rossz szemmel az ilyen szerelést. Nekem pl. bejönnek a bátor, magabiztos nők, akik nem gondolják úgy, hogy a szégyellősködve rejtegetni kell a testüket (különösen, ha az vonzó és szexi). Ellenben nem nagyon az eseteim azok a nők, akik csak a numera előtti negyed órában próbálják játszani a belevalót. Az, hogy a többi férfinek is feltűnik és tetszik, egyáltalán nem zavar, mert az én párom, engem szeret, ők labdába se rúgnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!