Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmennétek egy idegenhez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek egy idegenhez fenekelésért?

Figyelt kérdés
Nem ismeritek egymást csak egy x oldalon beszéltettek és felajánlja, hogy szexmentesen elfenekel. Szerintetek menjek el, úgy hogy semmit nem tudok róla lehet valami baj?
2020. júl. 10. 11:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképp! Bármilyen perverz, szadista lehet, ha ismeretlen lányokat szeretne elverni.

Ha megbízol benne, és nagyon szeretnéd, akkor is előbb nyilvános helyen találkozzatok, ismerd meg! És legyen valaki, aki tudja, hol vagy.

2020. júl. 10. 11:34
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Ha egy tejesdobozra akarnám takarni a képem akkor igen
2020. júl. 10. 11:45
 3/17 anonim ***** válasza:
83%

Hát ha független bdsm kapcsolatot keres valaki az nem úgy kezdi, hogy itt a seggem, üss.

Az ilyet megelőzi egy jó hosszú online beszélgetés.

Aztán személyesen leülni és megszabni a határokat, hogy mi történik a szeánsz során.

Egy jó Dom ezt a fajta óvatosságot nem veszi rossz néven, hiszen ez arra vall, hogy a partner tudja mit csinál.

Az se ritka, hogy F/n felállásban pl megkéred hogy fotót készíthess a rendszámtábláról, és elküld egy megbízható ismerősnek. Persze a dolog részleteit nem kell ragozni, de ez alapján később beazonosítható a pasi.

2020. júl. 10. 11:50
 4/17 A kérdező kommentje:
Azt mondja a pasi neki is nagyon fontos a diszkréció mert komoly fenekelésről lenne szó s nem akarjahogy később ezért őt hibáztassam'fenyegessem ha mégsem élvezném' nekem eszem ágába sem lenne ilyesmi
2020. júl. 10. 12:07
 5/17 anonim ***** válasza:
33%

Csak akkor mennek el ha nő az illetö,de ha alföldi akkor tuti oda senkihez,arrafele sok a hibbant

Ferfihoz meg semmikepp sem!

2020. júl. 10. 12:08
 6/17 anonim ***** válasza:
79%

"Azt mondja a pasi neki is nagyon fontos a diszkréció"

Oké, ilyenhez mindenkinek az.

" mert komoly fenekelésről lenne szó"

Ez nem az ő döntése, hanem közös megegyezéstől függ. Pont erről szólba az a beszélgetés, hogy kinek mi fér bele.

De egyébként hivatásos szubokat kivéve ezt mindenki lépcsőzetesen, könnyedtől a kemény fele haladva építi fel.

"nem akarjahogy később ezért őt hibáztassam'fenyegessem ha mégsem élvezném'"

Pont ezért szokott lenni a megbeszélés ÉS a menekülőszó. Normális Dom nem akar kárt tenni a partnerében. Pláne nem utólag rájönni, hogy túlment a határokon.

"nekem eszem ágába sem lenne ilyesmi"

Mert tapasztalatlan vagy és nem tudod mennyi maradandó kárt tehet benned ha valaki leveri a vesédet.

Az a szub akit nincs tisztában a veszélyekkel, és nem érdekli a saját testi épsége, az pont olyan veszélyes mint egy szociopata Dom.

Bemásolnád mit írt? Csak kíváncsiságból, mert sztem a pasi full inkompetens.

2020. júl. 10. 12:29
 7/17 A kérdező kommentje:
" nekem is fontos a diszkrecio mert nem akarok utalog problemat, ha utkozben rajossz, hogy nem tetszik. Tudod, annyit mondasz hogy piros es leallok. A te dontesed, rajtad all hogy keszen allsz erre es eleg bator es erett vagy egy igazi fenekeleshez "
2020. júl. 10. 12:49
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én óvatos lennék a helyedben. Nem teljesen ugyanez a történet, de hasonló: pár éve elmentem egy amatőr fotóshoz kicsit intimebb képeket csináltatni magamról, megegyeztünk benne, hogy nemrég kezdte, ezért nem kér pénzt tőlem és kizárólag magánhasználtara készülnek a képek, nem teszi ki sehova, valamint csak fotózás miatt megyek hozzá. Fotózás közben fogdosni kezdett, majd megujjazott, nem mertem ellenkezni, attól féltem, hogy akkor kirakja valahova a képeket.
2020. júl. 10. 13:27
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

A színkódolás elég általános, mint a közlekedési lámpa, a piros a full stop, a sárga a vigyázz és a zöld a mehet.

De ez az üzenet önmagában nem gáz.

Ha ezek után hajlandó összeülni muncholni (így hívják azt amikor az ilyenben érdekeltek civilben összeülnek valami semleges helyen).

Én amit kérdeznék:

-hány BDSM partnere volt eddig, mennyire tapasztalt. (Ha kamuzik vagy ködösít az gáz. Ha nincs annyi tapasztalata, az nem piros lap, inkább sárga...csak óvatosan 😉)

-milyen eszközt használna? Ebbe neked van-e beleszólásod? (Ha ebben a stációban is adja a flegmát,nem tiszteli a határokat az nagyon rossz. Ha pl nádpálcát emít ami nem biztonságos mert törik, akkor az rossz jel. Kicsit olvass utána melyik eszköz milyen, mennyi nyomot hagy stb.)

-vitasd meg mennyi nyom okés és hol. Bőrpír? Lila foltok? Vérzés? Pl a farpofa és a comb más érzés, ugyanaz az eszköz tízszer jobban fájhat bizonyos helyeken. Van-e pl munkád miatti limit, pl kar, láb ami kilátszik az egyenruhából, esetleg korábbi sérülés, heg amire vigyázni kell.

-kérdezd meg meg akar-e kötni hozzá és ha igen, hogy. Olvass utána milyen egy veszélyes póz, milyen jelei vannak ha gáz van (pl zsibbadás, ellilulás, érzéketlenség) Nem szakszerű bondage idegsérülést okozhat, és a finommotoros készségek romlását vagy teljes elveszítését.

-kérdezd meg hibázott-e bdsmben valaha. Ez beugratós, mert egyből tudni fogod hogy felfuvalkodtt egógép-e aki ha gáz van mossa kezeit, vagy felelősséget vállal-e a tetteiért, és haljandó tanulni a hibáiból.

-plusz jolly joker, kérj referenciát. Bár normál szexnél fura, de bdsmben ez megszokott, a régebbi szubja az az ember aki a leginkább ismeri ilyen téren. Ja, és pl facebookon írj rá, hogy a Dom ne tudjon kamu felhasználót csinálni.

2020. júl. 10. 14:50
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszi a hasznos tippeket ment a zöld minősítés! :)
2020. júl. 10. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!