Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Képzett fenekelő létezik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képzett fenekelő létezik?

Figyelt kérdés

Konkrétan a bdsm nem érdekel meg a kamu domok csak egy képzett fenekelő aki tudja meddig mehet még ha én feladnám ő tudná hogy meddig feszítheti még. A menekülő szó csak elrontja a fenekelés varázsát szerintem és kizárólag fenekelésre kéne, szexmentesen!

Szóval összességbe véve egy tapasztalt embert aki sok eszközzel és hellyel rendelkezik akár fizetős is lehet, létezik hazánkban, vagy ilyen 'fenekelő hely'?

2020. jún. 24. 01:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen, igen. Profi domina vagy dom.
2020. jún. 24. 03:38
 2/8 anonim ***** válasza:
19%

Ehhez meg az sem kell

Eleg egy szabista hajlamokkal megaldott valaki.

2020. jún. 24. 06:33
 3/8 anonim ***** válasza:
10%
Én varázsvesszővel fenekelek
2020. jún. 24. 06:46
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Nincs! Ki képezné ki? Milyen szakirányt kapna?
2020. jún. 24. 07:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs ilyen képzés. Inkább gyakorlott Fenekelők vannak, mint képzettek. Van választék fizetős és hobbista is. Csak jól kell választani, hogy olyan legyen, akit tényleg keresel.
2020. jún. 25. 06:33
 6/8 anonim ***** válasza:
39%
Testnevelés szakon végeztem Angliában és felvettem a fenekelés, spanking fakultázst. Sajnos ezt itthon nem lehet honosítani, pedig hivatalosan le is fordíttattam. Így most csak simán fenekelés, mint bárki más, aki nem is végzett mester.
2020. jún. 26. 12:23
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
Fenekelés=fenekelek
2020. jún. 26. 12:24
 8/8 anonim ***** válasza:
40%

Nem tudom,mi számít képzettségnek, a volt tesitanárnőm fenekel, igen alaposan. Jó erőseket üt a pálcával, lila é hurkás lesz a bőröm, rettenetesen fáj, de nem reped ki a bőröm.

A hölgy a mai napig kézilabdázik, van ereje hozzá és nem fárad ki pár perc után. Ráadásul nem pénzért csinálja, megmondta, hogy egyszerűen imád feneket verni!

2020. jún. 27. 09:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!