Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képzett fenekelő létezik?
Konkrétan a bdsm nem érdekel meg a kamu domok csak egy képzett fenekelő aki tudja meddig mehet még ha én feladnám ő tudná hogy meddig feszítheti még. A menekülő szó csak elrontja a fenekelés varázsát szerintem és kizárólag fenekelésre kéne, szexmentesen!
Szóval összességbe véve egy tapasztalt embert aki sok eszközzel és hellyel rendelkezik akár fizetős is lehet, létezik hazánkban, vagy ilyen 'fenekelő hely'?
Ehhez meg az sem kell
Eleg egy szabista hajlamokkal megaldott valaki.
Nem tudom,mi számít képzettségnek, a volt tesitanárnőm fenekel, igen alaposan. Jó erőseket üt a pálcával, lila é hurkás lesz a bőröm, rettenetesen fáj, de nem reped ki a bőröm.
A hölgy a mai napig kézilabdázik, van ereje hozzá és nem fárad ki pár perc után. Ráadásul nem pénzért csinálja, megmondta, hogy egyszerűen imád feneket verni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!