Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy dobjam fel a szexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisgöncöl kérdése:

Hogy dobjam fel a szexuális életünket?

Figyelt kérdés

Párommal már kicsit kevesebbet szeretkezünk és mindig ugyanolyan pózban. Vagy ő van felül, vagy én,vagy kutyapóz. Persze orál is szokott lenni.

Viszont a lovagló póz nem mindig jó neki, néha valamiért fáj.

Így én nehezebben tudom kivenni a részem a dologból nőként, hogy neki is minden jó legyen.

Tudnátok tippeket adni, hogy ti miket szoktatok, illetve fiúk, nektek mik tetszenek?

Vagy hogy hogy próbáljam, mit csináljak, mi az, ami nagyon jó, stb.

Mitől lesz úgy igazán jó, amikor egy nő csinálja?

Köszönöm a segítséget!

2020. júl. 9. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Adok egy nagyon jó tippet: beszélgessetek őszintén! Igen a szexről, mondjátok el egymásnak őszintén ki mire vágyik, mit szeretne megélni, mik a titkos vágyai. Hiába adunk neked mi tippet ha a pasid nem vágyik rá. Mondhatnánk hogy csináljátok pl. erdőben, ha a pasid szégyenlős és csak zavarba jönne, miközben meg mondjuk arra vágyik hogy otthon combfixben tűsarkúban k...vásan pucsíts neki be.
2020. júl. 9. 23:02
 2/4 A kérdező kommentje:

Beszélünk róla, de neki elvileg minden jó, ahogy van.

Viszont én szeretnék többet nyújtani neki.

2020. júl. 10. 19:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Csak valami pluszt szeretnék nyújtani.
2020. júl. 10. 19:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Adju elő neki egy sztriptíz táncot!
2020. júl. 11. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!