Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy koleganöm buliján voltam,sajna tőbbet ittam,eggy ismerőse felajànlotta,hogy hazavisz,utközben elèg közel kerültünk egymàshoz.mindkettőnknek van pàrja,nem akarok tőlle semmit,de elèg rosszul èrzem magam ezmiatt,ti elmondanàtok a pàrotoknak?
Drága kérdező, ez 1 anonim oldal, ahol ha kérdezel valamit, arra válaszok jönnek, amit nehéz meg tenni, úgy, hogy az embernek fingja nincs arról, hogy mi maga a kérdés mögötti tartalom.
De segítek...
Ha pl csak kedveskedett neked, dicsért, stb...
Amit te jó néven vettél, azzal nincs semmi gond.
De ha pl, jól leszoptad még haza értetek, tehát ilyen módon kerültél hozzá közel, akkor az 1 undorító patkány dolog, amit az itallal nem lehet magyarázni.
Mert hülye kifogás.
És én pl kidobnálak akkor is, ha 20 éve lennél az asszonyom.
Ezt el tudtam volna mondani 8 kommentel ezelőtt is, de mindegy.
Így ennyi a lényeg, férfi szemmel.
Ilyen ez a szexuális kategória, itt a bszásról van szó.
A párkapcsolatok/megcsalás feljebb van.
Jesszus, te milyen romantikarol, beszélsz?😀😀
Haza vitt egy vadidegen ember, és valami miatt lelkiismeret furdalásod van, mert urad van...
Nekem a romantika az nem ennyi, de szerintem ennyi idő alatt, nem lehet romantikarol beszélni. 😀
Olyan helyen teddet fel a kérdésed (szexuális) kategória, ahol erre lehet következtetni!
Ne lepődj meg, ha a nagy secret közben, erre gondolnak itt az emberek.
Gratulálok én is neked! 👌
Engem nem érdekel hogy mi történt!
Legyen az bármi, azt megtörténtté tenni nem lehet, viszont ha nem beszélsz róla, nem tudja meg senki, így nem is derülhet ki.
Ha elmondod, vélhető hogy nem ért meg, vagy úgy tesz hogy milyen ari vagy hogy őszintén elmondtad... Aztán az első alkalommal gond nélkül leqrváz, ha nem tetszik neki valami! Úgyhogy: NE mond el!
És az tényleg nem hülyeség, hogy férjezett asszony csak nős pasi szeretőjeként van (viszonylag) biztonságban...
Ez az őszinteséges duma, amit itt többen eleresztenek nem igazán nyerők...
Nálunk azóta van maradéktalan őszinteség, amióta megnyitottuk a házasságunkat... És 47 évesen - ha adsz magadra - akkor bizony még egy húszonéves is bármikor rád repülhet... már ha az önbecsülésed növeléséért akarsz valamit tenni:)
Megy ez neked külön is szerintem.:D
Nem tudom mit szólnál hozzá, ha a párod is, ilyen módon ébredne rá, hogy neki mi a jó... 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!