Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha szexben olyan szinten én akarok irányítani, hogy lefogom a partnerem?
Figyelt kérdés
Én szeretek irányítani, én szeretem diktálni az ütemet. Eddig a barátnőim mind megjegyezték, hogy túl durva vagyok, mert nem szeretem ha megérintenek szex közben és lefogom a kezüket szorosan, és ez legtöbbüknek fáj, ahogy megszorítom a csuklójánál vagy a kézfejénél. De magát a fájdalom okozását nem élvezem, amúgy észre se veszem, hogy olyan erősen megszorítanám a kezüket.
Nem bírom elviselni, ha egy nő azt csinál szex közben, amit akar. Nem vagyok hímsoviniszta meg semmi ilyen.
2020. jún. 29. 18:24
A kérdező szavazást indított:
Normális.
Nem normális.
36 szavazat
1/7 anonim válasza:
Te vagy az Christian Grey? :D
Amúgy, ha a partnernek nem tetszik ne csináld, ha tetszik, akkor csináld.
2/7 anonim válasza:
Tyú én ezt marhára tudnám élvezni! Az az egy baj, hogy azért nem mindig. Jó játszani mást is...
3/7 anonim válasza:
Baj... azért baj, mert nem tudod kontrollálni magadat. Tanács: amíg ez nem megy addig ne játssz "domosdit" mert a partnered fogja megszívni.
4/7 anonim válasza:
Ez engem is nagyon felizgat,én is így akarnék dominálni vágyaim tárgya felett,ha valaha is szexelne velem.😂
(leszbikus vagyok 😁😁)
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, de az is normalis, remelem, ha ilyen szexet felbehagynek es mas utan neznek.
6/7 anonim válasza:
Az a normális,ha a csaj jól tökön rúg emiatt.
7/7 anonim válasza:
Én ezt élvezném is 😳 sőt! Ha lekötnél, és még a szememet is bekötnéd, akkor már szédülnék az élvezet miatt 😳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!