Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 éves lány vagyok és még szűz. Szeretnék szexelni de nincs kapcsolatom. Gáz ha kapcsolaton kívűl valakivel vesztem el? Vagy hol, merre keresgéljek erre a célraviszonylag normális partnert?
Ne add már olyan könnyen magad, abból van elég!
Legyen tartásod. F
ma 16:53
Mindenkinek van egy ideálja. Van akinek kifejezetten a külsőségek tetszenek, van aki inkább a belső értékre törekszik és ad egy esélyt a másiknak bizonyítani.
Ha nem találsz párt az többnyire azért van mert vagy magadhoz képest túl nagyok az elvárásaid, vagy mert túl alacsony a színvonala a körülötted lévő embereknek.
Ha a második verzió van nálad (mert én mindig próbálok első körben pozitív lenni) akkor sajnos neked kell az introveltságodon változtatni és kicsit nyitni a világ felé.
A világ nem fekete és fehér. Nem csak jó meg rosz emberek vannak. Igazából ez is relatív hogy ki jó és ki rossz...
Nem gondolom hogy olyan rút és csúnya lennél, hogy az emberek megrettennek attól hogy beszélni kell veled. Bárki kapható egy laza csevegésre és ez az alapja annak hogy bővítsd az ismerettségi köröd, és ezáltal nagyobb körben "vadásszhass" magadnak pasit.
Hülye világot élünk, és még jobban felerősödött az a vitán felül álló tézis, hogy "mindíg a nő választ"
Ezt az előnyt igenis meg kell ragadnod, hiszen ha neked tényleg ez okozna örömöt, hogy egy helyes /okos /művelt/ stb. Pasi mellett vagy akkor az az önbizalmadat is növelné pluszban boldog is lennél.
Semmi olyan okot nem tudok elképzelni egy nő esetében ami indokolná, hogy egy egészséges fiatal nő introverált és boldogtalan legyen egyedül.
Te is ilyen vagy, tehát tessék kicsit tenni azért, hogy boldog legyél :)
Zárkózott és introvertált lány vagyok, én is így vesztettem el. Nem olyan könnyű mint gondolod...
19L
Nem gáz, csak jól válaszd meg a partnered hozzá. Praktikus valaki olyan akit ismersz, pl barát/haver.
32N
Értékesebb, ha valakiért kicsit meg kell küzdeni és nem kínálja magát fel egyből fűnek-fának. ;)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!