Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem igazán már. Aktívabbak a 18-20 évesek, most is őket keresem.
33N
Teljesen személyfüggő. Számít, hogy milyen az egészségi állapota, életmódja, mennyit dolgozik, mennyire égett ki az évek alatt stb de azért általánosságban bőven működik nekik, max nem kívánják meg annyiszor a szexet. De szerintem ha csak nincs valami komolyabb problémája, egy 50es pasinak még fel kell hogy álljon
(Csak példának: jelenlegi párom 35 éves és másfél hetente van egy szex... de voltam olyan 50 körüli pasival aki nagyon is rendben volt libidó és teljesítmény téren)
Kíváncsi lennék, hogy akik azt írták semennyire hány évesek?
Én 51 vagyok és az égegyadta világon semmi problémám sem a libidómmal sem pedig a potenciámmal. Egyetlen egy "negatívumot" tapasztaltam az évek múlásával. Nem megy már napi 4-5-ször és háromszor egy óra alatt. Voltak 20-23 évvel fiatalabb partnereim is és egyikük sem reklamált. Talán a "minőség" kompenzálta a mennyiséget. Nyilván ilyen téren sem egyforma minden férfi. De az, hogy semennyire nem működünk egy hatalmas baromság! És azt még nem is mondtam, hogy kicsit magas a vérnyomásom és van rajtam pluszban kb. 8-10 kiló.
51Ffi
Ha lány vagy fussunk össze és próbáld ki! 😉
Ffi51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!