Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti belemennétek?
Figyelt kérdés
Hol találok olyat lányt, akit eltarthatok, nem kell dolgoznia semmit se csinálnia? A lényeg, hogy a pénz miatt legyen velem. Puncs.hu?2020. júl. 8. 15:15
1/12 anonim válasza:
Huuu ha meg szingli lennek mennek 🤣😁
2/12 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es, azt nem tudod, hogy hol és hogyan lehet ilyen csajokat találni?
2020. júl. 8. 15:21
3/12 anonim válasza:
Hat szerintem sokan orulnenek ha eltartanad oket es nem kene aggodniuk eletuk minden perceben a jovo miatt ahogy pl en most 😅
1-es voltam
4/12 A kérdező kommentje:
Nyilván a szex miatt tartanék el mondjuk egy egyetemista csajt
2020. júl. 8. 15:24
5/12 anonim válasza:
Szió! Az ország keleti felén keress. Borsod, nyírség, nagykunság és békés. Ott nehezebb a megélhetés. Az országnak arról a részéről való vagyok én is, és eltartott. Nehéz ilyet találni mint én, de nem lehetetlen. Férjem cégénél vagyok bejelentve, fizetik a járulékot utánnam. Bejárónőnk van. Így csak magammal kell foglalkoznom, meg azzal, hogy az igényeit kielégítsem.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Téged csak eltart vagy fizet is neked?
2020. júl. 8. 15:34
7/12 anonim válasza:
Szió! 5-ös vagyok. Eltart, és anyagi is rendelkezésre áll, amire kell. Nem szenvedek hiányt semmiben. A felesége vagyok, elvett. Szeretjük is egymást. Járnom kell a testemet edzeni, fizeti a szépízkezésem, az ő igényei szerint öltözködöm.
8/12 anonim válasza:
Nem vagyok álszent, igen.
Fiatal vagyok, nem szeretném magam tönkretenni a sok munkával, és abból a pénzből csak a legszuksegsebb dolgokat tudnak fizetni.
Nem akarom az egész életem robotként élni, élni jöttem a földre nem robotolni.
Nyilván a férfinak vonzónak kell lennie, azért a pénz nem minden,hosszútávon kell valami érzelem is hogy működni tudjon a kapcsolat.
10/12 anonim válasza:
puncs.hu vagy lemész a "pesti éjszakába" a közismert golddigger "lelőhelyekre"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!