Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogy álltok a popsi szexhez ha kérné a pasitok belemennétek úgyis ha nagy a farka?
Figyelt kérdés
2020. máj. 19. 11:57
1/11 anonim válasza:
Simán, én szeretem az anált.
19/L
2/11 anonim válasza:
Belemennének, főleg ha szerelmesek.
3/11 anonim válasza:
#2esnél a pont. Ha szeretem a pasit simán engedem.
4/11 anonim válasza:
Nem, soha nem mennék bele, még ha kis farka lenne sem.
25N
6/11 anonim válasza:
Nem, én nem szeretem az anált, mielőtt bárki kérdezné, igen, próbáltam. Nem tetszett, nem adott örömet és még nagyon körülményes is. Így nálam az csak kijárat 😀
7/11 anonim válasza:
Még akkor sem, ha kis farka lenne.
8/11 anonim válasza:
Fordítva közelíteném meg a kérdést... ha tényleg szereted a párod akkor nem akarsz ráerőltetni valamit amit ő nem szeretne. Te viszont abból indulsz ki hogy "ha szeret akkor megenged bármit" - s te mivel is szereted viszont?
9/11 anonim válasza:
Soha, számomra ez undorító. És nem is oda való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!