Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűzen maszturbálni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűzen maszturbálni egy répával vagy bármilyen tárgyal? Vélemény, tapasztalat? Ki mivel, hányévesen? És egy plusz kérdés anonimként vagyok fent?

Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 22:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
80%
Igazi nem kell? :D
2020. júl. 8. 02:26
 12/24 A kérdező kommentje:

Önkielégítés után nektek szokott fájni a méh körűl?

Gáznak érzem h ilyet csináltam,

meg azt is h masztis meg szeks meg minenféle csúnya videót nézek, szégyelem magam

2020. júl. 8. 08:32
 13/24 anonim ***** válasza:

Nekem nem szokott fájni semmi maszti közben.

Emiatt ne szégyelld magad, teljesen természetes dolog.

2020. júl. 8. 08:39
 14/24 anonim ***** válasza:
Kitalalom, a vallás miatt erzed magad szarul miatta?
2020. júl. 8. 08:49
 15/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vallásos. Nem voltam még nőgyógyásznál mert szűzvagyok. Valszeg szűhártyám már nincs, megkérdezné h szűz vagyok e akkor nem tudom mit mondhatnék neki. Nem tuom miért érzem szégyennek talán mert egyszer elkezdtem és nem hagytam még abba.
2020. júl. 8. 09:01
 16/24 anonim ***** válasza:
#15 attól hogy nincsen szűzhártyád még szűz vagy.
2020. júl. 8. 09:05
 17/24 A kérdező kommentje:

tudom h szűz vagyok igy is, de nem hiszem h mondhatnám azt a dokinak amit csináltam és h az miatt nincs,

am lehet fertőzésem ilyesmitől

neten google-ben ha nézek képeket gifeket összeszedhet a gépem valami virust

2020. júl. 8. 09:26
 18/24 anonim ***** válasza:
én csak azt tanácsolom: ne répát vagy hasonlót használj, hanem vegyél pontosan erre kitalált játékokat, segédeszközöket. 24 éves vagy, szóval biztos van annyi pénzed, hogy minőségi cuccot vegyél, amit a maximális kielégülésre próbáltak tervezni.
2020. júl. 8. 09:33
 19/24 anonim ***** válasza:

A nőgyógyász nem fogja megkérdezni miért nincsen szűzhártyád, tisztában van vele hogy sok mindentől elszakadhat. Annyit kérdez hogy van e tartós párkapcsolatod vagy élsz e nemi életet? Ennyi.

2020. júl. 8. 09:35
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választo 17es, megnyugtató tudni
2020. júl. 8. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!