Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűzen maszturbálni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűzen maszturbálni egy répával vagy bármilyen tárgyal? Vélemény, tapasztalat? Ki mivel, hányévesen? És egy plusz kérdés anonimként vagyok fent?

Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 22:08
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
80%

Semmi bajod nem lesz tőle.

12 éves korom óta masztizok, 13 óta dildóval.

L

2020. júl. 7. 22:14
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

14veves korom ota masztizok

16 eves koromtol dildoval

2020. júl. 7. 22:17
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
12 éves koromtól kezdve masztizok, az ujjammal. 19 éves korom óta van vibrátorom. Sose dugtam fel magamnak semmi idegen tárgyat, nem akarok Fertőzést kapni.
2020. júl. 7. 22:20
 4/24 A kérdező kommentje:
Hülye kérdés de szüleitek tudnak róla, seljtik, nem érzitek cikinek?
2020. júl. 7. 22:28
 5/24 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki? Ők is csinálták fiatalon.
2020. júl. 7. 22:29
 6/24 anonim ***** válasza:
Nyilván sejtik, azt is tudják hogy élek nemi életet. Ebben mi lenne a ciki? Természetes dolog.
2020. júl. 7. 22:30
 7/24 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincsen veled!
2020. júl. 7. 22:42
 8/24 A kérdező kommentje:
Én is elég korán kezdtem, de nem mertem feldugni magamnak semmit, ez tök hirtelen jött 24 vagyok és még soha senkivel nem voltam együtt, ami egy kicsit aggaszt, és nagyon hiányom van mostanság. Fertőzésektőlfélek de tisztitottam használat előtt.
2020. júl. 7. 22:49
 9/24 anonim ***** válasza:

Hat azert ne repat hasznalj. Talalj legalabb valami muanyagot. Fesu nyele, hasonlok. Ezeket legalabb jol ellehet mosni szappannal. De a legjobb lenne, ha huznal ra ovszert.

Amugy masztizz nyugodtan, ha kivanja a tested, csak nyugodtan. Aztan majd egy pasi jon, aki igazabol kenyeztetni fog. Az lesz a legjobb.

29F

2020. júl. 7. 22:53
 10/24 A kérdező kommentje:

Zacskót húztam rá meg folpakkal betekertem, de majd veszek óvszert.

Megnyugotam egy kicsit, jó tudni hogy más is szokta csinálni :)

2020. júl. 7. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!