Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire volna jó egy ilyen szoba a szexhez?
Tervezgettem képzeletben egy vörös szobát, melynek a falaira vörös, szegecselt bőr falpaneleket raknék, illetve a padlón is vörös szőnyeg lenne.
Az ajtótól (kb középen helyezkedne el a falban) balra a sarokban lenne egy komód, ami mellett egy vöröses boldachinos,kétszemélyes francia ágy volna, a komódban pedig kisebb segédeszközök szexhez. Az ágy mellett jobbra a sarokban lenne egy kikötözős rész, ahol a kezeket és lábakat ki lehet kötni. (Ez egy kicsit nagyobb hely volna domina játékokhoz vagy akármihez). Ezzel szemben a szoba sarkában lenne egy táncrúdnak kialakított hely, ami előtt megfelelő hosszúságban egy felfújható, kötözős fekete fotel lenne. A kialakított rúdtánchely mellett lenne egy szexhinta, szintén helyet hagyva neki, mármint, higy nyugodtan el lehessen körülötte is férni. A szexhinta mellett, az ajtóhoz jobbra a sarokban lenne egy kisebb szekrényes rész, hogy a nagyobb, de mégis hordozható eszközök ott elférjenek. A szoba közepén pedig egy szex-szék lenne (két vastag gumira lehet ráülni, így középen a lényegnek helyet hagyva).
Ezen szoba mellett lenne egy fele ekkora gardrób szoba, ahol a csaj fehérneműit, szetteit, tárolná.
Mit gondoltok? Szerintetek ez így jó lenne ha meg lehetne valósítani, vagy nem? Illetve nem kell komolyan venni, ez csak egy random dolog és egy random kérdés.
Értelmes válaszokat kérek!
Sok volt a szürke 50 árnyalata... Semmi értelme ennek. Nekünk rendes hálószobánk van, és a szekrényben meg az éjjeli szekrényben tartjuk az összes játékszert.
Kikötözésre egy fémkeretes ágy tökéletes, persze lehet fából is, csak legyen vmi rácsos támlája, az azért jó ha van, gyorsít a dolgokon.
Az ajtó keretbe fúrtam két lyukat, ebbe egy kampó, ebbe akasztjuk a bilincseket.
Vörös fal helyett van állítható színű LED fény párezer Ftért, ugyanolyan jó.
Persze ha rengeteg pénzed van és veszel egy 150 nm-es lakást, és berendezel egy ilyen lakást az tök jó.... de tudod mennyibe kerül egy szoba Bp-en?
Még ha pincét rendeznél be, vagy vidéken valamit...
Szerintem a BDSM élménye nem az ilyen külsőségekben rejlik amit a filmekben látsz. Ha van bennetek kreativitás nagyon izgalmas dolgokat lehet csinálni akár a hálószoba falán kívül is.
Ne értsd félre. Ez egy saját képzeleti szülemény. A szürke 50 árnyalatábol csak a szegecses bőrfal az ami nagyon bejön.
Csupán kíváncsi vagyok a veleményekre.
Nekem, pipacs piros és nagyon izgató, egy ágy van benne meg két polc.
Inkább mondanám hálófülkének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!