Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért szerintetek nem kellett volna szóba állnom vele?
Szóval egy egykori 8 éven át osztálytársam lévő srác rám írt. Vagy 4 hónapon át rendes általános témákról beszéltünk, érdeklődtünk kölcsönösen, ő a farkáról kezdett kb . fél év után beszélni, de csak ilyen vicc szintjén, játékosan flörtölgetve kezeltül a dolgot, rá 1 évre konkrétan megkérdezte hogy lenne-e a kedvem barátság extrákkalhoz. Ekkor mondtam hogy nem, mert nekem a szex baráti érzéssel nem fér össze. Akiknek ezt elmeséltem, azt mondták szóba sem kellett volna állnom vele. Szerintetek? Valóban haragudnom kene rá mert megkérdezte hogy szexelnék-e vele néha?
20/L
Miért kellene rá haragudnod? Bepróbálkozott, bár elég suta mód hogy a brokeszét emlegette. Pont azt tetted amit a fejben még általános szintjén lévőkkel - megmondtad nem.
Ha haragudhatsz valamiért max. azért ha bunkó volt, másért nem.
Bepróbálkozott. Hát aztán? Nem nagy ügy. Meg honnan is kellett volna előre látnod az első beszélgetés alkalmával, hogy be fog próbálkozni? Talán látnok vagy?
Ne foglalkozz a káráló őskövületekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!