Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek izgató ha uralva vagytok a sexben? Megtesztek mindent amit kér a férfi vagy vannak tabuk? 28/F
Hát azért szerintem mindenkinek lehetne olyat mondani, ami már nem fér bele, pl. kétlem, hogy a legperverzebb nők közül bármelyik is azt mondaná, hogy felköti magát, mert az adott csávó éppen a meztelen, akasztott nők látványára izgul, és aznap úgy dönt, élőben is meg szeretne nézni egyet. (Igen, hallottam ilyenről.)
A magam részéről: nem szeretek "uralva lenni" az életnek semmilyen területén.
Igen, izgato :)
Persze, van 1-2 tabu mindenkinek.
Szerintem nincs olyan nő, akinek ne lennének tabui, bármennyire is szubmisszív beállítódású. Én is szeretem a "leuralós" szexet, de csakis megbízható partnerrel, aki tudja, hogy meddig mehet el nálam és meg sem próbálja szándékosan átlépni a határaimat.
37N
Igen szeretem, ha irányitanak.
Tabu kagylot csak a pizzán szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!