Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a max amit utaznátok egy szexpartnerért?
attól függ milyen a partner
nem külsőre értem főleg, hanem milyen vágyai vannak, mennyire passzolunk, mi az amit "kapok cserébe"...
F
Ha minden klappol és nagyon vonzó a lány, akkor sokat, kis túlzással bármennyit.
Azért ez attól is függ, hogy tényleg csak nyers szexről van-e szó, vagy azért egy másfél napos program belefér-e.
Siman lemegyünk oda- vissza 800 km-t Triesztbe pizzázni és vásárolni párhavonta, néha spontán, reggel eldöntve (múlt szombaton is így tettünk), vagy Pestre oda- vissza 500-at egy koncert/színház/látogatás miatt párhetente (legalábbis a vírus előttig így volt).
Tempomat be valami podcast-tel, aztán észre sem veszed és ott is vagy.
Anno találkozgattam egy Berlinben tanuló magyar lánnyal, hozzá minimum havonta kirepültem a schwechati vagy pozsonyi reptérről.
Pont negyedannyiba szokott kerülni akkoriban a jegy (~5000 Ft), mint egy pesti forduló, szóval a távolság nincs mindig arányban az árral.
Siman szexert nem utazok , 1-2-3 napot szanjunk egymasra. Varosnezes kirandulas, vasarlas na meg a szex reggel delbe este :) ..
A tavolsagmind1 ha jo a tarsasag is meg a szex is . Leghosszabb utam Dublinba volt ... egy ismeros par hivott ki...
Ha "olyan" a lány, akkor belefér nagyobb távolság is. Vagy akár állom az útiköltségét. 😀
48+Ffi
Bármennyit amennyiben érzelmileg megéri, és nem csak játék vagyok a számára.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!