Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőknek miért a sportos meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért a sportos meg izmos férfiak tetszenek??

Figyelt kérdés
Szinte mindenkinek kivétel nélkül. Igy velem mi lesz? Én utálok sportolni meg edzeni.

2020. júl. 6. 16:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%

Lebutítva:

Ha valaki nem dagadt --> egészséges

Ha izmos --> erős, meg tud védeni

Itt nem a külső a lényeg, hanem hogy ez mivel jár. Kinek kell olyan társ, aki egy kis túrázástól összerogy és nem bírja el a bevásárlószatyrot? Senkinek. A férfiaknak sem.

Amúgy a nők között is sokan utálnak mozogni, talán köztük kéne keresgélni, de ha jól sejtem te is inkább vékony, jó seggű barátnőt szeretnél aki ad magára

2020. júl. 6. 18:39
 12/19 A kérdező kommentje:
Annyira nem vagyok gyenge, ha sokáig kell csinálni valamit mondjuk órákig azt nem szeretem. Nagyon fárasztó mondjuk futni meg ilyenek. Főleg melegben, de amúgy is. Viszont kövér sem vagyok de izmos se. Egyébként én össze jönnék bàrmilyen lànnyal de mindenki sportos férfit akar. Aki nem sportol semmit az is.
2020. júl. 6. 19:05
 13/19 anonim válasza:
100%
Akkor kezdj el sportolni, probléma letudva. Te is jobban jársz. Viszel egy kis rendszert az életedbe, boldogabb is leszel, még barátnőd is nagyobb eséllyel lesz. Még a végén meg is szereted a testedzést. Ami fontos és mások is felhívták a figelmet rá, hogy elsősorban magadért tedd. Ha csak azért és addig csinálod amedddig barátnőd lesz, akkor utána könnyen ellustulhatsz, aminek a negatív hatásait nem kell ecsetelni.
2020. júl. 6. 19:24
 14/19 anonim ***** válasza:
71%
Mert ilyen az ízlésem, ennyi. Én is edzek, elvárom hogy a párom is adjon magára.
2020. júl. 6. 19:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden lány ezt szereti. Meg nem is kell feltétlenül halálra fárasztanod magad több órás edzéssel, hogy izmos légy. Heti mondjuk 4 nap fél-háromnegyed órás kondis erőedzéssel is össze lehet hozni olyan testet, ami izmos.
2020. júl. 7. 10:20
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem is kell kondizni,nekem pl az is tetszik,ha egy fiú fut

Vagy bármit sportol,fitt és nincs elhízva

2020. júl. 7. 12:15
 17/19 anonim ***** válasza:
77%
A pasiknak miért, csak a lapos has nagy seg tetszik?
2020. júl. 7. 19:13
 18/19 anonim ***** válasza:
30%
Mi lenne veled, roszlányok.hu
2020. júl. 7. 19:14
 19/19 anonim ***** válasza:
43%
Az ember mozgásra született. Ez van.
2020. júl. 10. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!