Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ebben a melegebb időkben ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebben a melegebb időkben ti is jobban kivánjátok a szexet? N

Figyelt kérdés
2020. júl. 6. 16:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Még szép hogy kívánom! Összemelegedni azzal akivel sexelek hmmm...
2020. júl. 6. 17:09
 12/17 anonim ***** válasza:
#7 ha kihűlt akkor már nem él...de legalább hideg és nem sülsz meg😂😂
2020. júl. 6. 17:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Én egyáltalán nem kívánom. L
2020. júl. 6. 19:23
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"Van párom mielőtt nekem esnétek privátban"

Nem kell itt játszad az eszedet!

Drága, ha van párod, akkor nem arra kéne kidobnod az idődet dugás helyett, hogy ide kiírod ezt, hanem a párodnak szólni, hogy jobban kívánod, és most bármikor beléd teheti, amikor szeretné, valahogy így:

"Kedvesem, most a nyáron már eléggé kívánlak úgy igazán, szexuálisan. Ha gondolod, szólj, és belém hatolhatsz rendesen"

Na... tehát ha nem csak kábítasz másokat ÉS magadat, akkor szájalás helyett...

2020. júl. 6. 19:46
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
Mivel szívből gyűlölöm a meleget, 25 fok felett az életemért küzdök, létezni nincs kedvem, nem hogy szexelni. Félájultan a hőségtől, összeizzadva, tök izgató, tényleg nem értem, mások ezt miért találják jónak. Mondom ezt úgy, hogy hála Istennek itthon sosincs 23 foknál melegebb. De nyáron az életkedvem is elmegy. Az egész egy nagy visszaszámlálás őszig. Én akkor kívánom jobban, ha kint hideg van. De ez azzal függ össze, hogy ősztől tavasz végéig-nyár elejéig kivirulok, jó kedvem van és sokkal több energiám. A nyárról egy szó jut eszembe: undorító.
2020. júl. 6. 20:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Kívánom, a vérbőség fokozódik ilyenkor ott is, de megmozdulni is nehezemre esik a melegben, alacsony vérnyomással, stb.

Baromi lelkesen élvezném és viszonoznám a törődést, de ez momentán megáll fejben.

2020. júl. 6. 20:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Abszolút, írj priviben! F
2020. júl. 7. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!