Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Én vagyok az eggyetlen akibek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok az eggyetlen akibek nagyon bejönnek a kövér srácok?

Figyelt kérdés
Nem is tudom talán az hogy sokkal inkább értékelnek. Meg persze szexuálisan is

2020. júl. 5. 15:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%

17:31

"Nem tudom mire kell hülyíteni az embereket,mikor mindenki tudja,hogy a kövérség inkább hátrány."

Mondta itt bárki is, hogy a kövérség általánosságban nézve nem hátrány? Nem. Arról volt szó hogy vannak akiknek ez jön be. Nem olyan nehéz ezt megérteni azért.

2020. júl. 5. 18:21
 12/18 anonim ***** válasza:
27%
Én is ismertem ilyen csajt. Direkt szar pasival volt, mondván majd ő értékeli. Aha... orrba-szájba csalta úton-útfélen. Nem járt haza. Pincérnőket szedett fel. K.rvázott. Igazi ostoba vagy, ha te is bedőlsz az ilyen baromságoknak.
2020. júl. 5. 18:53
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

11#

"Vannak ,akiknek ez jön be".

Hát ez tényleg nagy felfedezés!Ki gondolta volna!!

Erre kéne indítani egy kutatást!!

Hogy vannak,akiknek ez,vagy az jön e be...

Amúgy nem,nem mondta.

Csak kifejtette hogy modelként(azt azért ki kellett írni),neki a kövérek jönnek be.

Ergo semmi gond nincs itt dagikáim,ha egy modelcsajt is fel lehet szedni simán ugye,mert lám van ilyen is!És egyre többen lesznek majd!

:-D

Nem tom,hogy vannak e ,akiknek be jön e a vékony,vagy a kopasz?

Esetleg valaki?

2020. júl. 5. 19:11
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

19:11

Nyilván a kérdés nem éppen valami hasznos. Minden kérdésre, ami "én vagyok az egyetlen"-el kezdődik a válasz reflexből igen. De ettől függetlenül továbbra sem értem, hogy mi volt neked olyan provokatív a kérdésben. Senki nem állította hogy a kövérség általánosságban vonzó, annyi hangzott el hogy a kérdezőnek bejön, meg hogy ő modellkedik. Hát most istenem, hű de megprovokált.

2020. júl. 5. 19:46
 15/18 anonim ***** válasza:
89%
Mármint a válasz reflexből nem*
2020. júl. 5. 19:46
 16/18 A kérdező kommentje:
Ahh köszönöm szépen utolsó a normális hozzáállást
2020. júl. 5. 19:54
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
7-es, te egyáltalán nem vagy kövér. A kövérség nem itt kezdődik. Én 165 cm vagyok és 100 kg. Na én már igencsak.
2020. júl. 5. 20:17
 18/18 anonim ***** válasza:
97%
Nekem is nagyon bejönnek,110-130kg körüliek főleg de ettől nagyobb is volt már. Szeretem a nagy pocakjukat meg,hogy a legtöbb ilyen azért nem egy kapkodó idegbeteg.
2020. júl. 7. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!