Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az eggyetlen akibek nagyon bejönnek a kövér srácok?
Aha. Szóval igazából nem vonzódsz hozzájuk önzetlenül, csak azért mert neked önértékelési bajaid vannak és mellettük nem érzed magad olyan xarul?
Biztosan vannak még hozzád hasonlóak.
2
Te meg otthon a kiscsaládot ítéld el. pl apád, amiért azt tette veled amit.
Én is kövérebb srác vagyok (191cm/105kg), de nem érzem ezt a "rajongást" a társkeresőkön, amit itt a válaszok alapján tapasztalok. :D
29/F
#7-es Tiéd a nap válasza! Teljesen egyetértek. Viszont van egy előnyöd, magas vagy. :D XD
28/f 102kg/173cm
Sokkal jobban értékelnek mi?
Na ne mondd...
Én például nem vagyok dagadt, de akármennyiszer kimutattam hogy értékelem a csajt, akkor már csak barátnak voltam jó.
Utolsónak igaza van.
Nem tudom mire kell hülyíteni az embereket,mikor mindenki tudja,hogy a kövérség inkább hátrány.
Ha nem így lenne,akkor mindenki csak zabálna,hogy minnél kövérebb legyen.
Persze a kérdező model asszonyság is tudja,de egy kis provokáció kell vasárnap délutánra.
Ja és nyilván neki is kövérek jönnek be..hát persze..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!