Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan férfi az ismerőseite...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi az ismerőseitek között, aki már nagyon nagyon sok nővel feküdt le? Kb mennyivel?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, csak érdekelne ez a véglet. Milyen egy ilyen férfi vagy hogy kivitelezi azt ha nagyon sok nőt felszedett már.
2020. júl. 5. 10:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%
Nekem volt egy komoly kapcsolatok közötti évem amikor kb. 25 lánnyal, ebből sok szexkapcsolat is volt.
2020. júl. 5. 10:19
 2/13 anonim ***** válasza:
24%

Szia

Én már rengeteg lányt kipróbáltam.

40-50 lányt is..

2020. júl. 5. 10:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam senkinek sem a maganeleteben matatni szoval nem tudom es nem is igazan erdekel :)
2020. júl. 5. 10:36
 4/13 anonim ***** válasza:
2. Taníts engem mester:D
2020. júl. 5. 10:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb lány pénzért volt meg. De nem prostik voltak.

#2-es voltam.

2020. júl. 5. 10:47
 6/13 anonim ***** válasza:
72%

Van, a tesóm.

Milyen? Olyan, ahogy leírják a nagykönyvben. Helyes, izmos, jó a szövege, agresszív, paraszt.

2020. júl. 5. 10:54
 7/13 anonim ***** válasza:
53%
Én ismerek egy ilyet. Ő táncoktató. Van egy nagyon erős kisugárzása és jó mozgása. Ez elég ahhoz, hogy szinte bármelyik lányt ágyba vigye.
2020. júl. 5. 11:16
 8/13 anonim ***** válasza:
63%
#6, #7: ezek semmik az élet szempontjából. Ezek nem eredmények. 🙂
2020. júl. 5. 12:02
 9/13 anonim ***** válasza:
73%

#8: Egyrészt, már miért ne lennének eredmények? Konkrétan volt, hogy állást húzott be úgy, hogy befűzte a felvételiztető csajt. Egy szórakozóhelyen a pultos csajt fűzte be, ingyen piált hónapokon át. Volt, hogy egy nyár alatt kétszer nyaralt a Balatonon úgy, hogy befűzött két csajt, akiknek a szüleinek volt nyaralója. Oké, hogy számodra a pénz spórolása nem eredmény, mert neked biztos a popsidból potyog, de ettől ezek még azok maradnak.

Másrészt, miért, mi eredmény? Az, hogy te egy kérdés témájához nem tartozó, lenéző szöveget ideírtál? Na, ez aztán eredmény, te mennyi mindent feltudsz mutatni! :D

2020. júl. 5. 12:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Ezek nem eredmények. Én bármennyi nőt megkapok, mégsem vagyok ösztönlény.
2020. júl. 5. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!