Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Határozatlan, szorongással...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Határozatlan, szorongással küzdő férfiként átélhetem még az életben egy nővel az intim kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Amellett, hogy túl visszahúzódó vagyok, az önbizalmam minimális, úgy gondolom aki tud a gyengébbik nemmel bánni annak összejön rövid idő alatt (ezek általában focifiúk és egyéb alfahímek), aki nem annak szinte egy élet alatt sem.

2020. júl. 5. 09:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
11%
Bárki átélheti, akár prostival.
2021. jún. 13. 13:52
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Imádom (ja, nem), amikor a kevésbé szerencsés férfiak azt képzelik, hogy minden nő a "Focifiúkra" bukik.
2021. okt. 6. 23:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Az hogy visszahúzódó vagy nem baj, van akinek ilyen a természete, pl nekem is, de egy kis önbizalmat jó lenne összeszedni, különben ha találsz is egy lányt, akkor is döcögős lesz a kapcsolat. Ezt lehet sokféleképpen, nekem ami segített az sport (pl Taekwondo ami egyszerűbb), zene (zongorával érdemes kezdeni), különböző dolgok alkotása (képzőművészet, elektronika, bonyolultabb modelltankok, helikopterek stb összerakása). De te tudod hogy téged mi érdekel, a lényeg hogy legyen sikerélményed és kezdj magaddal valamit siránkozás helyett, az nem visz semmire és nem is szereti senki. L
2021. okt. 15. 02:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!