Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Félhivatásos" lányok mennyire vannak, és hol lehetne velük ismerkedni?
Én több lánnyal is voltam így rendszeresen. Velem csinálták pénzért, de nem tudok róla, hogy mással is, vagy ha mégis, akkor sem sokakkal, nem hivatásosként.
Ehez csak annyi kell, hgy valamennyire megismerkedj egy lánnyal, és legalább kicsit szimpatikus legyél neki. És ha azt a szintet nem is éri el a vonzódás, hogy ingyen veled legyen, pénzért van akik megteszik. Találni úgy lehet erre valakit, hogy ismerkedsz lányokkal, mindegy hol, kikkel, szerintem akármilyen lányokkal ismerkedsz ugyanolyan arányban vannak köztük akik nyitottak erre. Szerintem egész sokan belemennek ilyenbe, én akiknek eddig ajánlottam, annak kb fele belement, pedig nem is fizettem sokat. Persze eleve csak olyanoknak ajánlottam, akiken láttam, hogy nem taszítom őket, de azt sem éreztem hogy vonzódnának hozzám, és így pénz nélkül biztos nem lett volna semmi.
Csak annyi a lényeg, hogy ne ezzel kezd az ismerkedést, hanem valamilyen más céllal ismerkedj, pl párkapcsolati céllal, aztán akivel nem jön össze, felajánlhatod ezt. Vagy bármi más céllal megismert lányokkal is lehet ez, én pl a hobbim kapcsán ismertem meg lányokat. Neten is ismerkedhetsz vagy élőben, mindegy.
Belegondolva lehet az is segített nálam, hogy ezekkel a lányokkal nem volt közös ismerősöm, biztos könnyebben belemennek, ha nem félnek attól, hogy rossz hírük lesz.
Nekem volt innen egy lány akivel háromszor taliztam és mind a három alkalommal lábfétis volt és leszopott és elmehettem a szájába. :)
Illetve egyik alkalommal elől hátul kinyaltam.
Kapott érte 120.000 Ft-ot összesen.
puncs.hu-n találtam ilyen partnert, akivel néha csináltam ilyet, csak izgatott, hogy milyen lehet pénzért szexelni, nem akartam ebből élni, inkább az volt a lényeg, hogy kipróbáljam
szerintem ott te is találsz ilyen lányt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!