Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok miért járnak férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért járnak férfi prostihoz?

Figyelt kérdés

Láttam a rosszlanyokon, hogy vannak ugye hetero fiu hirdetések, és láttam egy egy profil alatt hogy vannak értékelések és hogy dícsérik őket, stb..

Nem zavar a dolog, csak meglepő, mert szerintem a csajok többsége ingyen is szexelhetne.

Szerintetek miért járnak? Illetve ha te is jársz, leírnád miért döntöttél prosti mellett a sima szexpartner helyett?

2020. júl. 4. 08:53
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Gondolom mert ha fizetnek érte akkor odafigyel rájuk a srác, ingyen meg konkrétan megrakja 2 perc alatt, úgy, hogy a lánnyal semmit se foglalkozik. L
2020. júl. 4. 09:07
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Talán azért, mert csúnyák, és ingyen max átlagos külsejű férfiakkal szexelhetnének, az meg nem kell nekik.
2020. júl. 4. 09:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán olyan vágyaik vannak, amit párkapcsolatban nem mernek felhozni.
2020. júl. 4. 09:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert itt meg tudják válogatni hogy kivel is akarnak kezdeni,illetve legalább itt azt kapják amiért fizetnek nem egy 2perc alatt elsülő valakit aki utána fogja a cuccát mint aki jól végezte dolgát.. bár mondjuk biztos vannak ittis olyanok mint nőben hogy ott akar lehúzni ahol csak tud
2020. júl. 4. 09:35
 5/9 anonim ***** válasza:
84%

Pont azért, amiért a fiúk járnak. Mert nincs kivel szexelniük. Lehet hihetetlen, de nem minden lánynál állnak sorban a srácok. Lehet a gimi alatt könnyebb a lányoknak, mert sokszor csak a szépségük is elég ahhoz, hogy folyamatosan legyenek nála érdeklődők, de később már nem így van.

"Mert szerintem a csajok többsége ingyen is szexelhetne." Ez abszolút hülyeség. A lányoknak se csak annyiból áll, hogy oda megy az utcán egy random pasihoz, és öt múlva már szexelnek. Ez csak a te álomvilágodban létezik.

2020. júl. 4. 09:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert egy prostinál (legyen az férfi vagy nő) nem kell megfelelni, ott rólad szól az egész, az van amit nem szeretnél. Az összes kapcsolatban kompromisszumokat kell tenni, nem mindig az van amit te szeretnél vagy amihez kedved van. Egy prostinál viszont teljesen elengedheted magad, nem kell attól félned, hogy kineveti a fantáziád vagy nem lesz veled megelégedve. Elmondod amit akarsz és az van. Ráaádsul ott az egész csak rólad szól, sokan ezt élvezik.
2020. júl. 4. 09:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy mert 60+os nőknek is kell a szex 😂😂 nehogy azt higgyétek, hogy azt a fiatalt lányt, akit múltkor meghúztál a rosszlányokról, előtte nem rakta meg egy kövér, kopasz, 150 centis öregember.
2020. júl. 4. 10:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem ha az arcomat merNém adni a hirdetéshez,már rég regisztráltam volna, mint figyelmes/lelkiismeretes szolgáltató...
2020. júl. 4. 10:18
 9/9 anonim ***** válasza:
39%

Nem értem miért járnak.

Nincs olyan randa és koros nő aki ne kapna magának bármilyen férfit ingyen.

Volt már kamu női regem társkeresőn, direkt a legocsmányabb kiélt qva külsejű nőt tettem fel akit csak találtam. Volt jelentkező minden korosztályból, rondától a férfi szemmel nézve is jól kinézőig.

2020. júl. 4. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!