Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak tetszene nektek, ha egy nő dominálna az ágyban?
Igen de csak helyzet fűggöen!
Kikötözés ,izgatás,stb...
Úgy néz ki, hogy én a 10%-hoz tartozom, de nekem sajnos ez nagyon tetszene. Nem tudom hirtelen, hogy milyen dolgokat szeretnék, de a dominancia része, hogy úgymond ő legyen az a fél, aki eldönti. Nyilván ilyen alap dolgok, mint a kikötözés és az olyan dolgok amiben igazán előjön az, hogy ő dominál tetszene. Ami még úgy érzem, hogy amolyan "fétisem" lett azaz, hogy nagyon tetszene, ha be lenne kötve a szemem és kiszolgáltatott lennék számára és úgy kellene őt szájjal kényeztetni vagy épp úgy szexelnénk, hogy nem látok. Ebben a dologban talán még az orgazmus kontroll is benne van, tetszene ha mondjuk egy ideig megszabná, hogy nem lehet orgazmusom de nekem őt kényeztetni kellene, majd ő döntené el, hogy mikor adja meg nekem azt amire vágyom, ha értitek. Ez amolyan titkos fantázia nálam. Bár én nálam ez hangulatfüggő. Nekem a fordítottja is rendben lenne. Szeretek úgymond domináns lenni, de néha tényleg vágyom arra, hogy én legyek a kiszolgáltatott/alárendelt fél.
F
nem, fordítva szokott lenni és nem véletlen
ennek megfelelően is keresek partnert
Igen.
Kikötözés, fenekelés, orgazmus kontroll, alázás, pofozás, és igazából bármi jöhet ha a nő élvezi és nem jár sérüléssel.
Igen, nekem is tetszene. Szerintem ez nem olyan ritka különben.
A kiszolgáltatottsag erzese, pl ha kikötöz, ha élvezi hogy kívanom de enged vagy fizikailag fájdalmat okoz, vagy egyébb kellemtlenséget el kell viselnem a kedvéert. Az jó erzés.
F/44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!