Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kedveltétek meg csajok?
Szóval most hogy ide kattintottál és szereted az anált kérlek meséld el az első találkozás hogy vetődött fel a dolog köztetek és hogy szeretted meg. Azt is írd meg mikor volt ez időben és hogy most mennyi vagy és mivel valószínű random srácok is írni fognak kommentet így a nemedet is jelöld kérlek.
Ha esetleg nem volt pozitív és azóta nem is próbáltad azt is írd meg kérlek.
Story time.
Glory Hole-on keresztül történt. 19 voltam és kellett a pénz. Nem volt jó, bár keményen adták a lukamnak.
21L
Ha szeretnéd a barátnőddel kipróbálni akkor mond meg neki és csináld ésszel, óvatosan, értelmesen. Nem feledve az anális szex három alapszabályát: higiénia, síkosítás, fokozatosság.
Ha esti recskázáshoz vártál "story time"-t akkor meg: F
3masnak
Én elég sűrűn csinálom ezt az aktuális partnerrel. A második megjegyzésed ( Ha esti rocskázáshoz vártál "story time"-t akkor meg: F ) szerintem elég szánalmas már bocsi van jobb dolgom ennél. a Story Time-ban meg szerintem benne van hogy tapasztalat és szituációra voltam kíváncsi és sejtettem hogy csávó létedre nőknek feltett kérdésre fogsz válaszolni ebből is látszik az intelligencia hányadosodnak mennyisége vagy akár mondhatnám azt is hogy hiánya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!