Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok oldaláról szexelnétek gumi nélkül nővel?
Figyelt kérdés
2020. júl. 3. 21:58
11/19 anonim válasza:
Nem. Aki neked engedte extra felárért az engedte másnak is, lehet aznap már az 5. phasz járt benne, akár fél órával előtted is televerhette egy szír bevándorló, vagy albán vendégmunkás aki összegyűjtötte a lét rá.
Alkalmiban sem dugok gumi nélkül, prostit meg végképp nem.
12/19 anonim válasza:
Aki tudja, hogy van, aki vállalja gumi nélkül legyen kedves és mutasson egy ilyen hirdetőt
14/19 anonim válasza:
Kizárt: aki neked engedi, engedi másnak is, a nagy számok törvénye alapján valamit már biztos összeszedett.
15/19 anonim válasza:
Olyannal már voltam gumi nélkül, aki akkor már nem hirdetett ott.
Aktuális hirdetővel még nem.
Olyanokra, akik egyébként vállalják én is kíváncsi lennék, szóval ha valaki tud ilyet ... megoszthatná Velem is!
16/19 anonim válasza:
Gondolod csak úgy szórnám az információkat semmiért, nyilvánosan?
17/19 anonim válasza:
Micsoda business plan!
X összegért átadsz pár nevet, akiket persze kamura nyögsz be. Ki lesz olyan hülye, hogy miután rájött, hogy át lett verve, majd feljelent Téged emiatt? BRAVO!!!
18/19 anonim válasza:
Nem merném kipróbálni,akármilyen jól is néz ki!
19/19 anonim válasza:
Nem szeretnék elkapni semmit!18as voltam,csak lemaradt az előbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!