Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Voltam egy nővel a rosszlányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltam egy nővel a rosszlányokról gumi nélkül kicsit aggódom nem lesz-e bajom?

Figyelt kérdés

ezt tudom valahogy ellenőrizni magamnak

(tudom elég nagy hülyeség volt)

2020. máj. 25. 12:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ha nemi betegség miatt agódsz menj szűrésre, de magadnak szerintem nem tudod kimutatni
2020. máj. 25. 12:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ott van aki vállalja gumi nélkül is?
2020. máj. 25. 12:34
 3/11 A kérdező kommentje:

igen van.

szűrésen kívül esetleg tudom valahogy tapasztalni?

2020. máj. 25. 12:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ilyennel még nem találkoztam, bár eszembe se jutott nem használni.
2020. máj. 25. 12:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok

tesztelés nélkül nem, és ezt a szűréseken a legkönnyebb elérni

ha félsz a nyilvános szűréstől menj magánklinikára

2020. máj. 25. 12:39
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer nekem is volt szerencsém ilyenhez. Igaz mi popsiba csináltuk, de semmi bajom nem lett. Ez volt 2 éve. Persze soha nem mennék többet gumi nélkül.
2020. máj. 25. 13:00
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Abba gondolj bele hogy aki neked engedi gumi nélkül (függetlenül attól mennyi volt a felára) az másnak is fogja, aznap már lehet te voltál az X., egy hónapon belül meg... hát bro' annyit gombócból nem tudnál megenni.

Tanács: ha egy prosti feldobja gumi nélkül mehet, akkor oda már el se menj!

Menj el egy szűrésre aktus után, magadtól nem fogod tudni csak amikor már a tünetek megjelentek, de van aminek a tünetei csak évek múlva jelentkeznek (pl. AIDS), vagy atipikus tüneteket prezentál addig is viszont belülről "rágja" a szervezted.

2020. máj. 25. 13:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Irány a nemi beteg gondozó és azonnal csináltass magadnak szűrést! Ez sajnos nem játék.. jobb esetben csak egy klamídiát kaptál el.
2020. máj. 25. 13:45
 9/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat hát nem kicsit rettegek nagyon nagy idiótaság volt ráadásul így elsőre.

a szűrésen mit csinálnak ezt letudnátok írni?

2020. máj. 25. 20:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Vállalnak gumi nélkül a rosszlányokon?:o
2020. júl. 20. 12:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!