Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hányadik randi után engednétek a csókot, és hányadiknál a szexet?
Figyelt kérdés
2020. júl. 3. 19:51
22/25 A kérdező kommentje:
2 héttel ezelőtt, kedden randiztunk még egyszer. Itt már elmondtuk az érzelmeinket egymás iránt és nagyon szimpatikus vagyok neki.
Már ott elcsattant az első csók, utána pedig nem bírtuk tovább. És akár milyen hihetetlennek hangzik, azonnal egymásnak estünk még azon a napon és már szexeltünk. ❤️ Múlt hét szombaton is. Egyébként rendszeresen találkozunk mindig és nagyon sokat beszélgetünk.
Szerintem ebből akár komoly kapcsolat is kialakulhat.
2020. júl. 13. 15:52
23/25 A kérdező kommentje:
++ 1 héttel ezelőtt, bocsi, félreírtam, kapkodtam💕
2020. júl. 13. 15:53
24/25 anonim válasza:
En nem szoktam randira jarni, kezdjuk ott. Csak olyannal vagyok hajlando, akit ismerek. Nem hiszek a szerelem elso latasra dologban, nem kezdek idegenekkel. Esetleg ha mar jo ideje beszelgetunk online es elegge ismerjuk a masikat. Szerintem a randik nem arra vannak, hogx megismerd az illetot. Par ora alatt? lol. Megismerni a kozos elmenyek soran fogod, ezek lehetnek spontan dolgok is, vagy eppen veszhelyzetek, akarmi. Esetleg akkor lehet nalam szo mondjuk egy kozos vacsorarol, hamar nem vagyunk egymas szamara idegenek egyaltalan. Ebben az esetben viszont lehet csok barmikor. Szexre meg varnek, de ez is spontan, amikor megkivanom, de nekem nem ez a leginkabb letfontossagu. A nok nem hulyek, tudjuk, ki az, aki csak kanos es barkit megdugna, csak mert szebb egy fokkal az ordognel. Remelem, az ilyeneket jol felultetik :D 22/L
25/25 anonim válasza:
Kicsi csillag. A randi arra való, hogy megismerd a másikat.
Ha valakivel nem mész el sétálni, beszélgetni akkor mégis milyen közös programra számítasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!