Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hányadik randi után engednétek a csókot, és hányadiknál a szexet?
Az igaz, csak nem nagyon tudom, hogy mennyire akarja ő igazából..
Mert erről nem beszéltünk az első randin.
Cimbora ne kámpirocsodj már el, ha nem volt "semmi" a randin. Viszont tettél egy igen fontos lépést előre: legalább már volt egy randid! Csak így tovább, szép fokozatosan. Ha ezzel a lánnyal nem is lesz folytatás, akkor majd a következővel, vagy azt követően, ne add fel, haladj előre!
Azért ezt a lányt se engedd el, jelezd neki, hogy jól érezted magad vele és szeretnél vele még találkozni. Dobj fel legközelebbre valami közös programot, séta, kirándulás akármi.
Mindenkinék más szerintem ha jól sülnek el a dolgok
Mehet minden az első randin, de ha az elsőn nem is akkor a másodikon már stabilan mehet
Legalábbis mikor én “fiatal” lány voltam nálam így ment :D
Nálunk így volt a barátommal:
Csók 2. randi végén, szex 3. randi végén.
Az első alkalom volt,hogy ilyen gyorsan "megadtam" magam, de úgy voltam vele,hogy nem vagyunk már 15 évesek,hogy húzzuk egymás idejét feleslegesen,ha teljesen egyhullámhosszon vagyunk, akkor miért ne?! Azóta 5 éve együtt vagyunk :)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!