Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Veletek is volt már ilyen,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is volt már ilyen, hogy a szerelmetek kedvéért mindent megtesztek az ágyban?

Figyelt kérdés
Annyira szerelmes vagyok belé, hogy arra szavak nincsenek. Korábban jóval visszahúzodóbb voltam az ágyban az exeimmel, neki azonban tényleg mindent megengedek. Például hátrabilincselt kézzel vagy kikötözve anális szex, számbapisilés, popsiból punciba. Tudom, hogy az utóbbi fertőzésveszélyes, de egyszerűen annyira szeretem, hogy nem tudok neki semmi vágyára nemet mondani.
2020. júl. 3. 18:35
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nem aláz meg egyáltalán, csak az ágyban szereti a durvább dolgokat. Az ágyon kívül a tenyerén hordoz, kapok tőle 'ágybareggelit' (palacsinta vagy rántotta virslivel), kávét, ahogy én szeretem sok-sok tejszínhabbal, nagyon sok csókot, simogatást, másoknak is nagyon hizelgően beszél rólam, kinyitja a kocsiajtót, ha menstruálok és pokolian görcsölök, akkor simogatja a hasam és igyekszik felvidítani, minden érdekli velem kapcsolatban és így tovább.
2020. júl. 3. 19:20
 22/27 anonim ***** válasza:
Igen. Pl nekem fáj a mérete miatt hátulról, ő pedig csak kutyában tud elélvezni. Így minden szex végén miután elélveztem kutya pózba megyek át és összeszorított fogakkal meg visszatartott lélegzettel várom ki a végét. 19l
2020. júl. 3. 19:27
 23/27 A kérdező kommentje:
Nekem nem okozott még soha fájdalmat.
2020. júl. 3. 19:29
 24/27 anonim ***** válasza:
58%

Ha simán kockáztatja az egészséged egy kis durva szexért, az bőven kimeríti a megalázás fogalmát.

Egyébként őszintén sajnállak. Elég borzasztóak lehettek az előző kapcsolataid, ha már azt is “tenyerén hordozásnak” éled meg, hogy valaki készít neked rántottát, és kinyitja a kocsiajtót. Ezek ALAP DOLGOK. Tényleg nem tudom, milyen “férfiakat” ismertél eddig (bár a jelenlegi se semmi...), de normális körökben mindenki megtesz ennyit a szerelméért, sőt SOKKAL TÖBBET, és még az egészségedet sem kockáztatja.

2020. júl. 3. 19:30
 25/27 A kérdező kommentje:
Volt egy kapcsolatom, ahol egy vita hevében akkora pofont kaptam az exemtől, hogy kiszakadt a dobhártyám és megrepedt a bordám. Mindezt egy többdiplomás magas beosztásban dolgozó pasitól. A mostani párom sosem verne meg, a vitáinknál is érvel, próbálja megérteni az álláspontom, mindig mindent meg tudunk higgadtan beszélni.
2020. júl. 3. 19:34
 26/27 anonim ***** válasza:
Az hogy szub vagy még okés, semmi gond nincs vele ha te is élvezed, egészségedre. Az viszont nem okés, hogy olyan dolgokat csináltok ami egészségtelen. Majd amikor olyan hüvelygombád lesz, hogy hónapokig tart kipucolni és helyreállítani a hüvelyflórád és e miatt nem lesz köztetek szex akkor rájöttök hogy az análból p.nciba visszatenni nem annyira nyerő ötlet.
2020. júl. 3. 21:20
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Barmit megteszel, nem fog nagyobb esellyel csak a tied lenni, mintha nemet mondani is tudnal. Szolgalod ot.
2020. júl. 3. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!