Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Veletek is volt már ilyen,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is volt már ilyen, hogy a szerelmetek kedvéért mindent megtesztek az ágyban?

Figyelt kérdés
Annyira szerelmes vagyok belé, hogy arra szavak nincsenek. Korábban jóval visszahúzodóbb voltam az ágyban az exeimmel, neki azonban tényleg mindent megengedek. Például hátrabilincselt kézzel vagy kikötözve anális szex, számbapisilés, popsiból punciba. Tudom, hogy az utóbbi fertőzésveszélyes, de egyszerűen annyira szeretem, hogy nem tudok neki semmi vágyára nemet mondani.
2020. júl. 3. 18:35
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
94%

Nem. Azt vállalom be amit én is szeretnék és nem kellemetlen nekem.

L

2020. júl. 3. 18:36
 2/27 anonim ***** válasza:
55%
Nem
2020. júl. 3. 18:38
 3/27 anonim ***** válasza:
57%
Elment az eszed!
 4/27 A kérdező kommentje:
Én sem értem magamat. Úgy érzem megfogtam vele Isten lábát és bármit megteszek neki, hogy örökké az enyém legyen.
 5/27 anonim ***** válasza:
73%
Amiért ilyen vagy, seggbōl szádba raknám. 🙂
2020. júl. 3. 18:42
 6/27 anonim ***** válasza:
52%
Megengednéd hogy a szádba szarjon?
2020. júl. 3. 18:45
 7/27 anonim ***** válasza:
81%
Azért mindent ne, az ő kedvéért, csak azt, ami neked is jó! Meg pl. ez a popsiból punciba neked fog csúnya fertőzést okozni.
2020. júl. 3. 18:46
 8/27 A kérdező kommentje:
Olyat még nem kért, de semmire nem tudnék neki nemet mondani. Fellegekben járok mikor vele vagyok, vele minden csodálatos, megszerettet velem mindent. Korábban nem akartam esküvőt, most minden álmom, hogy a férjem legyen mihamarabb.
2020. júl. 3. 18:49
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne igyál több kannást a nyugtatódra.
2020. júl. 3. 18:52
 10/27 A kérdező kommentje:
Absztinens vagyok, soha nem szoktam inni.
2020. júl. 3. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!