Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van még itt olyan srác aki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még itt olyan srác aki a hiedelmekkel ellentétben nem örül a nagy méretének?

Figyelt kérdés

Már egy ideje olvasgatok, válaszolgatok ezen az oldalon de van egy téma ami rendszeresen visszatér és mindig is bökte egy kicsit az oldalam, mégpedig a pénisz méret. Ezen belül is, hogy a nagy jobb. Én ezzel egyáltalán nem értek egyet a saját tapasztalataim alapján pedig el vagyok engedve oda lent rendesen sajnos (22 cm).

Félre értés ne essék, nem vagyok egy csajozó gép, sosem voltam. 4 lánnyal voltam együtt, 3 kapcsolat, 1 barátság extrákkal ami jelenleg is hol tart, hol nem. Abból a 3 kapcsolatomból 2 pont a méretem miatt szakítottak velem. Pedig nem vagyok egy vadállat, nincsenek különös fétiseim egyszerűen csak nem tudtam azt az intenzitást megadni a nőknek amire vágytak mert az egyenlő volt a fájdalommal sajnos.

Szóval nem értem miért írják nagyon sokan, hogy nagyobb jobb.. Főleg úgy, hogy rengeteg lány írja itt, hogy se nem igénylik, se nem élvezik a nagy méreteket.. Ennek ellenére sok pasinak mint ha egyik fülén be, a másikon ki ez a sok negatív példa..

Arra lennék kiváncsi, hogy van-e még itt rajtam kívül olyan srác akinek nagy, átlag feletti mérete van és ennek ellenére nem élvezi, nem örül neki mert az esetek többségében csak gondot okoz a nőknek és éppen ezért a szexuális életet is kockára teszi.

Köszönöm a válaszokat!

2020. júl. 3. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Azért nem hallják meg ezek a srácok, mert a kisebbségi komplexusaik belülről jönnek. Saját maguknak beszélik be, ezt a pszichés dolgot nem tudják levetni, így kb mindig ebben a gödörben lesznek.
2020. júl. 3. 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:
27%

22cm?

34 haver

2020. júl. 3. 18:11
 3/6 anonim ***** válasza:
2# tapasztalatok?
2020. júl. 3. 18:16
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
A nagyobb csak akkor jobb, ha valakinek érzékeny a méhszája és úgy lesz hüvelyi orgazmusa. ( kevesebb az ilyen csaj)
2020. júl. 3. 18:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezért kerestem magamnak mélyebb nőt.
2020. júl. 11. 01:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Vannak gondjaim vele, nem minden nő "tolerálja.". Kb 20 centi hosszú, de elég vastag is...

27/F

2020. aug. 28. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!