Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srac a derekam vagy hasam nezte mikozben mentem fele annak mi az oka?
Figyelt kérdés
2020. jún. 29. 20:38
1/6 anonim válasza:
Gondolom tetszett amit látott. Ilyenkor nyáron sok nő vonzza a férfiak tekintetét. Általában nekem is nehezemre esik nem odapillantani, ha már messziről látom, hogy valami "jó" közelít. Ez így sokott lenni. Ne gondolj bele túl sokat.Én Kb. minden 3. nőre ránézek.
2/6 anonim válasza:
szia küldj képet a derekadról és megmondom :)
3/6 anonim válasza:
Azt jelenti, te voltál előtte. Olyan sokat gondolnak a csajok egy megnézesről. Minden egészséges pasi minden nőt megnéz. Es elkepzeli meztelenül is. 😀
5/6 A kérdező kommentje:
Nem pont hozza mentem, hanem csak elmentem elotte
2020. jún. 29. 21:14
6/6 anonim válasza:
Elképzelte, hogy milyen lehet a derekadra vagy a hasadra élvezni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!