Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdtem masztizni egy masik fiura mikozben baratom van akit szeretek? 19/L
2 eve vagyunk egyutt a baratommal, es most par napja valamiert nagyon felizgatott engem egy masik fiu, es nem birtam kiverni a fejembol, akkor is rola fantazialtam mikor a baratommal voltam, es bantott is a lelkiismeret emiatt, de nem birtam kiverni a fejembol, es elkezdtem masztizni ennek az ismerosomnek az insta kepeire, es hihetetlenul elveztem.. es azota minden nap rendszeresen masztizom ra, nem birok leallni vele, pedig tenyleg szeretem a baratom.. mit kene tennem? Miert alakult ez ki?
Kerlek normalis valaszokat irjatok, a szidkozodo valaszokat jelentem
Azokat a kérdéseket, hogy miért tetszik pont ez a srác és miért kezdted el meghagyom másoknak. De...
Én úgy gondolom, hogy nincs gondolatrendőrség. Nem kell a gondolataid felett egy öncenzúrával bíráskodnod. A tetteidért vagy felelős másokkal szemben, a gondolataidért soha. Ha neked jól esik erre gondolni, hát tedd lelkiismeret furdalás nélkül. Lehet, hogy ez csak egy időszakos kis fantáziálgatás és jövőhéten már valami egészen más lesz a fejedben.
Onnantól vagy felelős a döntéseddel a barátoddal szemben, amikortól ezt át akarod vinni a valóság síkjára.
De onnantól már az első perctől fogva. Akkor is ha még csak ráírtál ilyen céllal.
Velem is volt ilyen, de elhessegettem a gondolatot
Aztán évekkel később összejöttem a sráccal, akire masztiztam, de úgy, hogy az előző pasim dobott, nem én őt
20L
Teljesen rendben van a dolog szerintem. A szexuális vonzódás nem jelent automatikusan semmit magán a szexuális vonzódáson kívül.
Ettől nem feltétlen fogod megtenni, illetve egyáltalán nem biztos, hogy a személyisége is bejönne. Ez csak szexuális vonzódás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!