Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha anal kozben akad egy kis kaki, attol folytatjatok?
Ahogy az #1-es írja, ha volt előtte beöntés, tusolás akkor csak a gumi végén látod, hogy kicsit csokis. Ha ujjazásnál, előkészítésnél barnás akkor meg letörlöd.
Biz' az anál járhat barna balesettel, ezen nem kell fennakadni. Mindenki tudja aki belevág. Persze ha akkor érkezik meg a komplett anyagcsere akkor szünetet kell tartani.
Ahogy az 1. mondja. Előfordult már, hogy olyan lett a vége, de tudom hova dugom, mikor bedugom, megeshet. Utána úgyis zuhanyzok.
27f
Volt olyan, hogy lovagló pózban elég kakis lett a farkam. Azt hittem örökre elmegy a kedvem az análtól. De megfürödtünk és kicsivel később folytattuk. Azóta is van heti 2-3 alkalom.
31F
Hát nem csak ebbe a témába vág a véleményem, de :
Ezzel a sok "erre figyeljetek, meg arra koncentrálj, meg igy csináld, meg az fúúúú de zavar stb stb stb"-ktől az egész élvezkedés elveszti a leglényegesebb részét : a spontán "elvesztem az eszem" tipusú élvezetet, egymás totális el-befogadását, a felhőtlen egymásbaolvadás élményét.
Csak egy megrendezett, forgatókönyv szerinti orgazmushajszolás lesz a vége, főleg a lányoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!