Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen tényleg létezik vagy szerintetek kamuzik a pasi?
Figyelt kérdés
Tinderen megismerkedtem egy 33 éves pasival, beszélgettem vele és kiderült, hogy papíron még házasok, de külön élnek a feleségével. Azt írta, hogy csak egyoldalúan szeretne kényeztetni, neki az okoz örömet, ha a nőnek okoz örömet, nem vár viszonzást. Szerintetek csak azért írta ezt, hogy jobb színben tüntesse fel magát? Nem említettem neki, hogy ne szeretnék sz.pni, nálam az alapvető volt az eddigi pasijaimmal.
Gyanús, hogy hazudik a családi helyzetéről. Nem akar még aktust, mert azt megcsalásnak gondolja, míg az egyoldalú kényeztetést nem.
Ha találkozol vele, mindenképpen az ő lakásán tegyed. Ha ellenzi, akkor hazudott és a feleségével él.
2020. júl. 3. 09:32
22/36 A kérdező kommentje:
Az oké, hogy magától is feláll, de nekem akkor is furcsa a durrbele szex, ahol nincs megba megfelelő előjáték mindkét fél részeről. Pirosbetűs napokon eleve csak orálisan szoktam kényeztetni a pasit, olyankor nem tudom mit kellene csináljak, ha ezt sem engedi.
2020. júl. 3. 09:33
23/36 anonim válasza:
Nem vár viszonzást, ez nem jelenti azt, hogy nem szophatod le, csak nem különösebben izgatja.
2020. júl. 3. 09:34
24/36 anonim válasza:
Tényleg van olyan pasi, aki nem vár viszonzást, hanem elég neki, ha csak a nő élvezi a dolgot. Tapasztalatom van, onnan tudom :)
2020. júl. 3. 09:35
25/36 anonim válasza:
Hát engem gyakorlatilag szex előtt szinte sosem kell orállal felizgatni, elég a kölcsönös csókolózás, tapizás, kézimunka.
Én a helyedben adnék egy esélyt, aztán majd úgyis meglátod hogy mit akar, mert ezt előre pontosan úgysem lehet megmondani.
2020. júl. 3. 09:39
26/36 anonim válasza:
22# Olyankor van a farkasszex. A pasi ül a lyuk előtt és vonyít.
Vesd be a kezedet! Azt nem írtad, hogy végtaghiányos lennél. Csináld úgy a pasinak, ahogy magának szokta. Elvileg saját magát sem tudja leszopni és mégis élvezett már el, gondolom én.
2020. júl. 3. 09:41
27/36 anonim válasza:
Én sem igénylem,hogy szopjanak,de nyalni nagyon szeretek.
2020. júl. 3. 09:44
28/36 A kérdező kommentje:
Szoktam kézzel is csinálni néha, de eddig a számmal mindenki nagyságrendekkel jobban élvezte. Kézzel magának is tudja csinálni, de szájjal nem.
2020. júl. 3. 09:44
29/36 anonim válasza:
28# De ha egyszer valaki azt nem szereti valami miatt, hiába csinálod jól véleményed szerint, nem fog kérni belőle.
Hiába főzi valaki a világ legfinomabb húslevesét, ha nem szeretem nem fogom megkóstolni.
2020. júl. 3. 09:48
30/36 anonim válasza:
#22: Ez nem jelent durrbele szexet. Én szeretek hosszasan kényeztetni, imádok nyalni, puncit és feneket is. Rendszeresen használok segédeszközöket előjáték alatt. Szeretem, ha az én fenekemet nyalják, szeretem, ha a golyóimmal játszanak, de marha érzékeny a mellbimbóm és szeretem, ha a farkam kézzel kényeztetik. Az előjáték nem egyenlő szopás!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!