Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ilyen tényleg létezik vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen tényleg létezik vagy szerintetek kamuzik a pasi?

Figyelt kérdés
Tinderen megismerkedtem egy 33 éves pasival, beszélgettem vele és kiderült, hogy papíron még házasok, de külön élnek a feleségével. Azt írta, hogy csak egyoldalúan szeretne kényeztetni, neki az okoz örömet, ha a nőnek okoz örömet, nem vár viszonzást. Szerintetek csak azért írta ezt, hogy jobb színben tüntesse fel magát? Nem említettem neki, hogy ne szeretnék sz.pni, nálam az alapvető volt az eddigi pasijaimmal.
2020. júl. 3. 08:39
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
49%

papíron még házasok, de külön élnek a feleségével.

Ez meg a másik ordas kamu. :D

2020. júl. 3. 09:02
 12/36 A kérdező kommentje:
Ismertségi körömben is van ilyen, azt a részét elhiszem, az orál nem igénylését kevésbé.
2020. júl. 3. 09:07
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Én sem igénylem az orális szexet. Csinálni szeretem, de kapni nem.
2020. júl. 3. 09:09
 14/36 A kérdező kommentje:
Akik nem igénylik az orált, írjatok már le az okait, hogy miért nem, tényleg érdekel!
2020. júl. 3. 09:10
 15/36 anonim ***** válasza:
Nekem az átlagnál vastagabb és mindig fogaznak rajta
2020. júl. 3. 09:12
 16/36 anonim ***** válasza:

#11 nem biztos, hogy kamu. Az én szüleim is külön élnek, de a papíron együtt vannak, szóval közös a vagyon is, részben ezért. Mert már nem tudják egymást elviselni 1 házban, de együtt építettek fel mindent, és nem akarják elveszíteni azt, és így most "baráti" kapcsolat van köztük.

Hát figyi kérdező, ahány ember, annyi ízlés. Simán lehet, hogy valaki nem szereti az orált. De lehet egy rossz élmény miatt is. Pl előzőleg valaki nem bírta, és lehányta. Szerintem ez is kiválthatta. Vagy csak alapból nem vevő erre

2020. júl. 3. 09:13
 17/36 anonim ***** válasza:
Hogy ha vannak az embernek durva fétisei, akkor inkább azt szeretné kiélni, ilyenkor már a szopás nem különösen izgató. Meg nekem is elsősorban az okoz örömet, hogy a barátnőmet kényeztethetem, nem tudom miért tartod ezt furcsának. 26F
2020. júl. 3. 09:13
 18/36 anonim ***** válasza:
Én azért sem igénylem, mert én se nyalnék. Nekem tökéletesen elég (lenne) a rendes szex, esetleg kézzel játszani.
2020. júl. 3. 09:14
 19/36 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen "fétisem", nem feltétlen kamu.
2020. júl. 3. 09:19
 20/36 anonim ***** válasza:
#14: Szeretem az orált, de nem igénylem. Nekem nem akkora élvezet és elég kevés nő tudja úgy csinálni, hogy elélvezzek tőle (pár tucat már próbálta). Eleve nincs rá szükségem, hogy "felállítsák", mert a szex gondolatától is áll. Amúgy meg nem olyan szintű inger, hogy mindenképpen vágyjak rá.
2020. júl. 3. 09:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!