Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A B85 - ös kosárméret nagynak vagy kicsinek számít?
Biztos vagyok benne, hogy ez a méretem, úgyanis az összes melltartó, amit hordok, ezt a számot mutatja... Pont hogy mindig a B85- öst keresem a boltokban.
Ha az alkatodhoz nézed, akkor pont jó, ha csak a mellméreteket nézed, akkor nyilván kicsi (hiszen van felfelé még 90E,F,G, stb is.)
Szerintem ne aggódj miatta, nekem bejönnek az ilyen lányok. 22F
Fura, hogy ez a méreted. Én 162/66 vagyok, tehát 16 kilóval több, mint te majdnem ugyanakkora magassághoz és nekem 85 a méretem. Igaz, nekem D, de nem ez a lényeg, hanem ilyen alkattal nem értem ezt a kerületet.
Amúgy jó méret, örülj neki és fogadd el. Én bármint megadnék ha csak C lenne, mert a D nagy.
Szerintem teljesen jó, átlagos melled van. És a paramétereket alapján szerintem simán jól áll.
F
E attól függ, mekkora a káposzta, amit beleraknál.
Ha mondjuk kelbimbót, akkor biztosan nagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!