Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitévő legyek,ha a párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek,ha a párom eléggé "kezdő" a párkapcsolatok terén?

Figyelt kérdés

Nem igazán csinálja az egyes dolgokat határozottan. Nehezen indulok be,mert azt szeretem,ha érett határozott és tudja a dolgát módon csinál mindent szex előtt,illetve alapvető hétköznapi dolgokban is még éretlen. Azonban nagyon szeretem,sok a közös bennünk,minden jó. De ha párkapcsolatról van szó,a férfias, érett hozzáállás tetszik... Várok, hátha idővel megèrik,de ezeket a dolgokat nem mondhatom mindig,mert neki kéne tudnia automatikusan,amik a hétköznapokban vannak.

21/L

2020. júl. 2. 07:52
 1/5 Derwer ***** válasza:
100%

Esetleg ne légy passzív a várakozással, hanem mondd el neki mit szeretnél.

Mivel nincsenek elődei, így te alakíthatod ki a normáit, magadhoz igazítva.

Igaz ehhez neked is tenned kell, invesztálnod a témába...

2020. júl. 2. 08:16
 2/5 anonim ***** válasza:
91%
Pontosan, ahogy az első írja. Saját példámmal is meg tudom erősíteni.
2020. júl. 2. 08:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szex terén mond meg neki mit hogyan csináljon, nekem is volt hasonló barátom kicsit kellet terelgetni az elején aztán minden rendbe jött
2020. júl. 2. 08:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha csupán a tapasztalatlansága miatt van, akkor egy kis tanulás sokat segíthet... ha viszont az alaptermészetével is ellenkezik a határozott, proaktív stílus, akkor nem biztos, hogy puszta tanulással el fogja érni a kérdező által vágyott szintet. Az, hogy valaki szűz, nem jelenti, hogy tetszőleges formájúra lehet gyurmázni a szexuális habitusát.
2020. júl. 2. 09:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki mit szeretnél mire vágysz. Persze ne úgy mint egy tanítónéni de igenis tanítsd valamennyire. Tapasztalatot is csak gyakorlassal lehet szerezni.

Ne vard hogy magától kitalálja. Segíts neki mondd el mit akarsz.

2020. júl. 2. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!