Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abella Danger színésznőbe szerelmes vagyok és ő az álmom,mit tudok csinálni?Hogy tudok vele kapcsolatba lépni?
1-es a valóságra gondoltam
Hogy tudnék vele találkozni?
Birkozz meg a tennyel, hogy sose fogod beledugni a puncijaba, es nem csinalsz kremes pitet vele
Szia! Kezdjük ott, hogy "szerelmes" nem lehetsz egy olyan nőbe, akivel még egy percet sem beszéltél személyesen.
"Magyarországon egyáltalán nincsenek ennél normálisabb lányok az a durva" - ezt a gondolatot nem tudom értelmezni.
Egyébként elvileg Miami-ban él, utazás szempontjából olcsó desztináció, könnyen és jól lehet repülni, tavaly 180 000-ből megfordultam retúr!
Nézz utána, hogy nem vállal-e eacort szolgáltatást, vedd fel a vele - vagy a management-jével - a kapcsolatot.
Egyébként nem tartom valószínűnek.
Ez egy jó kérdés! Kövesd az Insta-ját, Snapchat-jét, hátha posztol, hogy melyik klubokba/bárokba jár szívesen és rendszeresen.
Bár feltételezem, zsebbe kell nyúlni, mert vélhetőleg nem a "plebs" között szórakozik, illetve pont a "szerelmesek" miatt nem is biztos, hogy megosztogatja, hol van.
Ha ez az életcélod, nyilván össze lehet hozni, de az élménnyel - ha esetleg sikerül - nem lesz egyenlőségben a befektetett pénz, idő és energia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!