Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Benneteket zavar, ha egy pasi megnézi a melleiteket?
Bár férfi vagyok, de létezik egy kép a fejemben ezzel kapcsolatban. A nőknek többnyire közönségességgel van bajuk, nem azzal, hogy megnézik őket.
Ennek megfelelően a határ inkább ott van, hogy mi olvasható a viselkedésedből. Amikor őszinte elismerés, esetleg a "váo" látszik a szemedben, az szerintem tök oké. Alig hiszem, hogy van olyan lány, akinek pl ne esne jól amikor egy srác gyermeki tekintettel úgy néz utána, hogy majd nekimegy a villanypóznának.
A gond azzal van, amikor elindul a macsóskodás. Úgy értem a kaján, perverz vigyorgás, a gátlástalan bámulás, odaszólogatás. Ezek mindegyike ugyanis prosztó, lenéző, megalázó, olykor egyenesen erőszakos viselkedés. Ebben nincsen olyan, ami örömet okozna bárkinek.
Jó példa a feleségem. Van otthon egy nyaralási fénykép, ahol bikiben sétál a strandon, és tisztán látszik, ahogy néhány söröző csávó aranyosan, de totál sikertelenül próbálja lelplezni, hogy a testét nézik. Mai napig büszkén kuncog, ha előkerül, vagy eszébe jut a fotó. Ettől még ugyanúgy kiveri a víz attól, amikor mondjuk elmegy egy kocsma előtt, és füttyent valaki.
Nőként teljesen egyetértek a 8-assal.
A beszólogatós nyálcsorgatást megalázónak érzem, de az elismerő pillantások jól tudnak esni a női önbizalomnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!