Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Domináns férfiak, mi tartozik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domináns férfiak, mi tartozik bele egy együttlétbe nálatok?

Figyelt kérdés
2020. júl. 1. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

ez azért partner függő is és hangulat is

néha kötözés, pofonok, fenekelés és alázás is van, de nem minden esetben

alapból szopatás, punciba, anál, meg ugye én irányítok és utasítom a partnert

2020. júl. 1. 22:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon erősen partner és hangulatfüggő. Csak a műdomok gondolják azt, hogy "na márpedig dom vagyok úgyhogy az lesz amit én akarok és punktum". Nekem is vannak határaim, tabujaim, a szubnak is, a közös határokig megy el az ember. A repertoár is ennek függvénye.
2020. júl. 1. 22:11
 3/5 The Dead and Dreaming ***** válasza:
100%
Ez igazából függ a másik féltől, bár ez egy ellentmondás a domináns szerepnek, de én nem szeretnék semmi olyasmit csinálni amit a másik kellemetlennek vagy rossznak érezne. Normális kereteken belül lehetne akár fenekelés kézzel vagy akár valami segédeszközzel. Simán lehetne harisnya vagy esetleg ruha letépés úgymond a másikról. Szex közben a kezek hátra fogása esetleg kötözése vagy az ágyhoz bilincselés. Ezen kívül állva lehetne például falhoz szorítás vagy asztalra döntés, szóval tényleg elég széles a skála. Hajhúzás pl alap lenne, a pofozást nem mondom, hogy megtenném de pl a nyak finom megszorítása szerintem beleférne. Ezen kívül szopásnál segédeszköz szájpecek használata. Illetve az orgazmuskontroll is jó móka lenne. Ami nekem még nagyon tetszik az a száj befogása vagy bekötözése vagy akár a szemek bekötése, hogy a másik fél kiszolgáltatottnak érezze magát.
2020. júl. 1. 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Jól írták előttem, ez nem egy fix recept, hogy na, most ennyi ez és annyi az. Függ a partnertől, helyszíntől, hangulattól. Ráadásul attól, hogy valaki domináns, nem csak egyféleképp szexelhet.
2020. júl. 1. 22:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Helyzettől függ, de volt olyan is hogy felkaptam, aztán forditottam rajta, erre a Hölgy fejjel lefelé cumizta a farkam..és imádom még cumi közben erősen nyomni a szájába, közben markolom a haját.
2020. júl. 2. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!