Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti még szoktatok “szexchatelni” különböző platformokom? Már nem túl régi?
Figyelt kérdés
2020. júl. 1. 16:20
1/10 anonim válasza:
Néha szoktam a chatrandom-on.
19/L
2/10 anonim válasza:
Amióta van kamera is a világon elég régimódi a szexchat/telefonszex, bár vannak akik még csinálják. Igaz, egy nőre kb. 500 kiéhezett recskahuszár fog jutni.
3/10 anonim válasza:
Volt már, hogy itt volt részem ilyenben többször is.
Igaz nem annak indult a dolog, csak el kezdett forrosodni a gyk privi szekciója, mind a kettőnknél, és aztán jöttek a kolbász/punci képek kepecskék is oda vissza. 🤭
De amúgy elég ritka már manapság.
F
4/10 anonim válasza:
Már egyre ritkábban, de előfordul.
Szerintem sosem lesz “régi”, hiszen mindkét fél élvezi.
5/10 A kérdező kommentje:
Lehet mashogy kellett volna fogalmaznom De en ugy ertettem a szexchatet hogy pl a snapen, instan, skypon mokazni:)
2020. júl. 1. 18:02
6/10 anonim válasza:
Én nem szoktam. Kevés férfi van aki jól tudja csinálni, hogy tényleg felizgasson.
22/N
10/10 A kérdező kommentje:
Aki ugy erzi nyugodtan irjon ram ezugyben🙄
2020. júl. 2. 13:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!