Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, van olyan, akinek bejönne egy ilyen alakú lány?
170/90
Az elmúlt évben adtam le közel 20 kg-t és még messze a cél. Az alakom miatt elég gátlásos vagyok és szeretnék párkapcsolatot. Lenne esélyem rá, ha ismerkednék?
#10-es, jó nagy bunkó vagy...
Egyrészt akkor sem beszélünk így egy emberrel, ha valamiért nagyon nem tetszik rajta valami.
Másrészt, nem tűnt fel, hogy a sorok között már utalt rá, hogy "kezd magával valamit"? Elvégre az 1 év alatt leadott 20 kg-ot nem csak úgy, véletlenül elhagyja az ember az utcán, hanem küzd érte hogy lemenjen!
Viszont a te bunkó személyiségeden senki nem fog tudni változtatni, főleg, hogy te tuti nem akarsz...
Szép a hajad. Profilból ruhával tetszett az alakod. Nem vagy dagadt, de az úszógumi csúnya. Kösz a ruhamentes képet.
Az egyik kollégám most fejezett be egy napi 5 étkezéses, fehérjeporos fogyókúrát az elzárkóztatás alatt. Döbbenetesen sokat fogyott mozgás nélkül. Sok sikert, jó úton jársz!
Egy-két felmerülő kérdésre válaszolva, igen én vagyok a képen és 27 éves vagyok.
#7-es: Nem drasztikus, és nem követek egy eszeveszett fogyókúrás módszert sem. Életmódot váltottam. Lassabban megy így, de hosszútávon így tudom csak tartani.
#10-es: Köszönöm a kulturált válaszod. Azon vagyok.
Köszönöm mindenkinek a választ! :)
Nagyon jó testalkatod van, édes :). Részemről kár, hogy leadtad azt a 20 kilót, mert én a nagyon telt nőkre bukom, de ízlések és pofonok..
Ha lenne kedved ismerkedni, beszélgetni, akkor írj privit.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!