Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok az egyedüli ilyen selejt lány?
Mindig azt hallom mindenkitől a vastagság fontosabb a péniszben mint a hossz. Már pedig én senki farkára nem fogom azt mondani waó de szép csak azért mert 14 cm és vastag. Nálam a szép pénisz az hogy arányosan hosszú és vastag vagyis NE ilyen túl kövér pénisz legyen mert nekem az ronda.
Jó oké lehet egy pénisz 5-6 cm vastag, de akkor legyen hozzá legelább 21 cm felett. Nekem akkor tetszik ☺️
Ha meg 17 cm egy pénisz akkor ilyen 4-4.5 cmes vastagság nagyon szexi hozzá. Szerintem de lehet én selejt vagyok ☺️
L/20
Bocsi itt mindenki farok alapján választ párt??? Nem az arc, a test felépítés, a megjelenés a modor a lényeg?
Valahogy nekem mindig mindegy volt a pasi farka ha vonzódtam hozzá bármi másban.
#10-esnek: nem pénisz alapján választok párt csupán leírtam nem minden lánynak a túlságosan kövér kifli jön be. Mert az bizony csúnya. 15 éves koromtól kondizok elég szűk vagyok ahhoz hogy bármit érezzek ami bennem van.
Ha ez jobban tetszik 185-190 cm alatt nem kellene pasi és ringyózzatok le mást nem tudtok úgysem 😥😥 Na meg kövér pasi sem kellene soha lehet még 100 milliárdja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!