Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Én vagyok az egyedüli ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok az egyedüli ilyen selejt lány?

Figyelt kérdés

Mindig azt hallom mindenkitől a vastagság fontosabb a péniszben mint a hossz. Már pedig én senki farkára nem fogom azt mondani waó de szép csak azért mert 14 cm és vastag. Nálam a szép pénisz az hogy arányosan hosszú és vastag vagyis NE ilyen túl kövér pénisz legyen mert nekem az ronda.

Jó oké lehet egy pénisz 5-6 cm vastag, de akkor legyen hozzá legelább 21 cm felett. Nekem akkor tetszik ☺️

Ha meg 17 cm egy pénisz akkor ilyen 4-4.5 cmes vastagság nagyon szexi hozzá. Szerintem de lehet én selejt vagyok ☺️

L/20

2020. jún. 30. 10:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Olyan péniszt választasz magadnak, amilyet csak akarsz, nincs ezzel semmi baj.
2020. jún. 30. 10:09
 2/16 anonim ***** válasza:
44%
Enyém arányos (szerintem),de nem tudom mekkor, mert soha sem mértem.
2020. jún. 30. 10:14
 3/16 anonim ***** válasza:
33%
Neked is csak a F. kell!!
2020. jún. 30. 10:16
 4/16 anonim ***** válasza:
58%
Nekem is az arányosan jönnek be, mint neked. De ugye ízlések és pofonok
2020. jún. 30. 10:29
 5/16 anonim ***** válasza:
69%
Te nem.làny vagy hanem egy kispöcsű, gyerekes fiúcska.
2020. jún. 30. 10:29
 6/16 anonim ***** válasza:
92%
Ez teljesen szubjektív dolog.
2020. jún. 30. 10:30
 7/16 anonim ***** válasza:
76%
Egy nő soha nem írna ki ilyet.
2020. jún. 30. 10:42
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem amikor a "fontosságról" beszélünk, akkor nem a szépségét értjük ez alatt, mint forma, arányok, ilyesmi, hanem az érzés és a gyönyörszerzés szempontjából nyújtott lehetőségeit. Legalábbis én így értelmezem ezeket a "mi a fontosabb" kérdéseket általában. Azért alap esetben egy péniszt nem nézegetni szeretnék :) És ilyen szempontból valóban mondhatni mellékes, milyen hosszú, ha kellően vastag, akkor érezni fogom és jó érzés lesz, mikor bennem van. Nem tudok mit kezdeni egy olyan 30 centis szerszámmal, ami olyan vastag, mint a kisujjam, hiába lenne a gazdája rendkívül büszke rá, hogy mekkora lőcse van. És valóban, az nem is lesz olyan vonzó ránézésre sem, ezt jól mondod, de igazából a szépség szerintem sokadlagos kérdés ilyen esetekben.
2020. jún. 30. 10:44
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi itt mindenki farok alapján választ párt??? Nem az arc, a test felépítés, a megjelenés a modor a lényeg?

Valahogy nekem mindig mindegy volt a pasi farka ha vonzódtam hozzá bármi másban.

2020. jún. 30. 10:55
 10/16 A kérdező kommentje:

#10-esnek: nem pénisz alapján választok párt csupán leírtam nem minden lánynak a túlságosan kövér kifli jön be. Mert az bizony csúnya. 15 éves koromtól kondizok elég szűk vagyok ahhoz hogy bármit érezzek ami bennem van.

Ha ez jobban tetszik 185-190 cm alatt nem kellene pasi és ringyózzatok le mást nem tudtok úgysem 😥😥 Na meg kövér pasi sem kellene soha lehet még 100 milliárdja is.

2020. jún. 30. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!