Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is úgy látja, hogy ezen a téren nagy a kettős mérce szexualitásban? Mit gondoltok erről az egészről?
Mert a nő a gyengébb, és ha egy férfi a testi fölényét ki akarja használni, az nem éppen előnyös. Ennek ellenére bizonyára sok nő van, aki élvezi, ha a férfi durva az ágyban.
Szerintem jóval gyakoribb is.
Az viszont igazi fétis, ha a férfi szeretne az alárendelt lenni.
Én nem látok kettős mércét, egyszerűen mások válaszolnak. Aki szerint a megalázás beteg dolog, az nemtől függetlenül így gondolja. A dominára áhítozó szubok persze hogy körbe lihegik a potenciális dominákat, mert alig van belőlük. Minden második férfi "dom" azaz annak képzeli magát. De nőből kevés van, és a legtöbb fizetős műdomina, kamu, és ádáz harc folyik az igaziakért.
A szub nők bármikor találnak dom férfit, így nem sereglenek oda egy ilyen kérdéshez, a kívülállók meg ekézik azt aki éppen csizmát nyalatni meg alázni akar. Ez ilyen egyszerű.
Mint női Dom, nekem egyértelmű a stílusból, hogy az illető milyen mértékben jelent veszélyt a partnerére.
Ez a feltételezésetekkel ellentétben nem fizikai erő hanem ítélőképesség kérdése. Ha pl rosszul rúgod tökön, ha vaginális vagy anális sérüléseket okozol, ha letéped a mellbimbóját...ilyet nő is, férfi is tud, nem erő kérdése.
Általában abból tudom, hogy valaki Dom szerepekben tetszeleg (értsd ilyen stílusban beszél/ír) szeánszon kívül, kérés nélkül """befenyíti""" a népeket, és a többi Dom társaságában minden áron rivalizál, úgy érzi fitogtatnia kell az erelyét.
Egy igazi Dom nem érzi szükségét, hogy mindenki Uramozza vagy Úrnőzze, higgadt, és tiszteli mindenki beleegyezési jogát és a gondosan átbeszélt szabályokat.
Attól, aki olyan viszonyban van velem, jól esik, és jelentése van. Egy randomtól súlytalan, sőt az illető megbízhatóságát is kétlem. Ez kb. olyan mint a első randin szerelmet vallani, nem romantikus vagy szexi, inkább WTF.
Fontos helyretenni a
nárcisszistikus, bekokózott egógépeket, akik amellett, hogy rossz hírt csinálnak a BDSM közösségnek, fizikailag is veszélyt jelentenek nem csak a partnereikre, de a kezdőkre is akik benyalják a dumájukat és nem gondolnak bele milyen tanácsokat, példát követnek.
Ezért van rendezvényeken dungeon master, fórumokon meg moderátor.
A többiekkel jól kijövök, nemtől függetlenül.
Ismerek egyébként meleg srác és heteró srác Domot is, én leszbikus nő vagyok, ennyit a sztereotípiákról. Meg a az erőviszony magasságtól és fittségtől is függ, nem csak nemtől. Szóval ne feltételezzük, hogy ki milyen erős a partneréhez képest, amúgy sem az irányítás kierőszakolásáról szól a BDSM hanem az önkéntes feladásáról és a kölcsönös bizalomról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!