Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki lefeküdne egy olyan fiúval aki nem volt még lánnyal?
Úgy veszem észre hogy a lányok hiába mondják azt hogy ők a normális fiúkat szeretik, nem velük jönnek össze hanem a beképzelt, bunkóbb fiúkkal. Ezért tartok még itt sajnos.
23F
Nem akarlak elkeseríteni de ez a legkevésbé sem vonzó a nők szemében. Attól nem leszel normális fiú, hogy sikertelen vagy a nőknél és nem voltál még egyel sem és talán barátnőd sem volt, csak elképzeled, hogy te milyen rendes, kedves aranyos jófiú lennél.
Véleményem szerint inkább azért tartasz itt, mert nem tudsz vagy nem mersz ismerkedni lányokkal és múlya vagy ahhoz, hogy rendesen randira hívj egy lányt és elcsábítsd.
"Az első alkalommal is lehetsz gyors, önző, figyelmetlen, nem fog nekik feltűnni hogy szűz voltál."
Sajnálom a barátnődet.
normális fiú vagy?? csak mert ha elmosogatsz vacsi után akkor anyu reggel ágyba viszi a kakót ??
én pedig vagyok a bunkó ...
kérlek mesélj még :D :D
23 évesen vennéd a fáradtságot és elmennél legalább kurvázni te jó fiú
Attól bunkó valaki, ha több lánnyal is volt?!
Amúgy nem ezen múlik! Senki homlokára nincs kiírva hogy szűz.
Szerintem neked a kisugàrzásoddal van a gond, nem azzal hogy szűz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!